Botterrace Markermeer

Botterrace Markermeer
Informatie.
Van 24 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring op het Markermeer? Stap aan boord en voel de opwinding van de race met de wind in de zeilen.

Het avontuur begint in een gezellig café aan de Volendamse haven. Hier worden alle deelnemers verdeeld in teams en krijg je uitgebreide instructies over de zeilrace. Onder leiding van ervaren kapiteins wandelen de teams naar hun schip, waar ze meer te weten komen over het reilen en zeilen aan boord.

Elk team bedenkt zijn eigen strategie om de concurrentie voor te blijven. Vervolgens varen de boten langzaam de haven uit en barst de strijd los. Wie heeft de juiste strategie? Welk team houdt het beste rekening met de weersomstandigheden? Alleen met een goed doordacht plan, maak je kans op de overwinning. 

Na twee spannende uren keren de botters terug naar de haven van Volendam, waar een gezellig Volendams café wacht. Hier wordt de race besproken door de jury, die uiteindelijk het winnende team bekendmaakt. Het beste team wordt beloond met een gepaste prijs, zodat de herinnering aan deze onvergetelijke ervaring nog lang zal bijblijven.

De zeilrace is perfect voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of teamuitjes. Het arrangement is inclusief professionele begeleiding, twee drankjes en een gegraveerde trofee. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Simone Aarns-Nefkens 29-04-2023
N. Lubsen 26-02-2023

Erg goed geregeld/georganiseerd. Tevens flexibel in het aanpassen van tijden. Super leuke dag gehad, bedankt!

Yvonne van der Heijden 05-08-2023

Super vriendelijk, dankjulliewel!

Miranda Brouwers 25-03-2023

Wij hebben ontzettend genoten

W. Van Loosdregt 19-04-2023

Het was super fijn dat jullie meedenken, een goede gids met een mooie rondleiding, lekkere lunch, fijne boottocht en als afsluiting een mooie klederdracht foto…top!!!

Jolanda Stroet 02-07-2023
Gonnie van Manen 04-06-2023

Had net al mailtje verstuurd dat we een geweldige dag hebben gehad. Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.

Moniek Walhout 30-04-2023
Jan Schraa

De lunch in Marken was prima tafeltje, was keurig gereserveerd en het eten was erg goed. We hebben zeer genoten van het arrangement. Dit gaan we zeker promoten bij vrienden en familie. Hartelijk dank en een fijn zomerseizoen gewenst.

Mevrouw Teunissen 01-04-2023

Heel erg leuk georganiseerd.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Annemieke Mossou 28-07-2023

Wij waren met een groep bewoners van Philadelphia wat hebben wij een fijne dag gehad. Heel fijn was het duidelijke dag programma wat ook helemaal klopte.

 

Jellien Kranenburg 24-06-2023

Het was echt een super TOP dag! Onze complimenten voor de zeer goede organisatie, het vriendelijke personeel, de fantastiche lunch en het overheerlijk diner, de mooi verzorgde puzzeltocht en heerlijke boottocht. En de kleurige foto als mooie herinnering aan een perfect dagje Volendam/Marken! Allen hartelijk dank daarvoor.

Zwaanet Grit 21-09-2019

Dit was echt te gek. Een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Wendelien Overeinder 28-05-2023

Aanrader! Mijn dochter van 11 vond het ook top.

Ramon van der Veen 01-07-2023
Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Dijck en de Ridder Spaans 16-09-2023

Hele leuke dag gehad met onze collega's

Commissariaat voor de Media 29-08-2020

We hebben een ontzettend leuke (mid)dag gehad! Dank daarvoor!

Fenna Telgenhof 16-03-2024
Van der Ziel Metaaltechniek 03-06-2023