Steptocht Volendam in teams

9,7 zeer goed
Steptocht Volendam in teams
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

37,50
29,50
p.p. incl BTW


Steptocht Volendam in teamsSteptocht Volendam in teamsSteptocht Volendam in teamsSteptocht Volendam in teams

Verken met step de leukste plekjes van Volendam. Welk team wint de eerste prijs?

We heten jullie van harte welkom bij een café aan de Volendamse haven. Zijn jullie er klaar voor? Mooi, want dan is het tijd voor een leuke en uitdagende steptocht door Volendam. In het begin krijgen jullie een korte instructie over hoe je effectief en veilig kunt steppen. Vervolgens gaan jullie in teams op pad om de leukste bezienswaardigheden van Volendam te ontdekken. Samen met je team step je langs de Volendamse haven, visafslag, stolphoevekerkje en de kleine vissershuisjes in het Doolhof. Bij elke locatie vind je leuke wetenswaardigheden en ga je op zoek naar de verborgen woorden. Dus kijk goed om je heen, denk logisch na en plaats de gevonden woorden op de juiste plaats in het boekje. Zijn jullie in staat om alle woorden te vinden? Op de afgesproken tijd komen de teams weer samen in het café. Alle teams leveren hun puzzelboekje in. Onze gids telt de punten. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor? De gids bespreekt eerst nog even de goede antwoorden. En dan is het moment daar. Onze gids maakt het winnende team bekend. Vanzelfsprekend belonen wij het winnende team met een originele prijs. Van harte gefeliciteerd! 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

De Vlamboog 22-06-2019

We waren met 25 personen. Iedereen heeft zich vermaakt en was dol enthousiast!! Hartelijk dank. Ik zal jullie zeker aan anderen aanraden.

Sandra Feijen 11-09-2020

We gaan jullie zeker aanbevelen!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Sandra Feijen 11-09-2020

We gaan jullie zeker aanbevelen!

De Vlamboog 22-06-2019

We waren met 25 personen. Iedereen heeft zich vermaakt en was dol enthousiast!! Hartelijk dank. Ik zal jullie zeker aan anderen aanraden.