Escape Game Quiz Diner

Escape Game Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Combineer een uitstekend driegangendiner met een spannende escape game. Welk team kraakt als eerste de code?

Welkom met smaakvol voorgerecht

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé aan de haven. Wij beginnen de avond met een voorgerecht en drankje naar keuze. Jullie hebben er zin in! Onze quizmaster ook!

Escape game – Deel I

Jullie zijn vanavond niet alleen bijeengekomen voor een smakelijk diner. Ook een spannend teambuildingsspel staat op het menu: Escape Game Kraak de Kluis. Hiervoor deelt onze quizmaster jullie eerst in teams in. Dan kan het spel beginnen. In het komende half uur dagen wij jullie uit met uitdagende raadsels en puzzels. Zijn jullie in staat om deze op te lossen? Geloof ons maar: dat gaat niet van zelf. Maar wanneer je slim samenwerkt, komen de antwoorden steeds dichterbij. En met deze ook de code van de kluis.

Hoofdgerecht

Na de eerste speelronde serveren een hoofdgerecht naar keuze. Natuurlijk laten de raadsels en puzzels je niet helemaal los. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Geniet van je hoofdgerecht en zorg voor nieuwe energie voor de tweede speelronde. Geloof ons: Elk team maakt nog de kans op de overwinning.

Escape Game - Deel II

Nu volgt de tweede ronde en dat is ook de finaleronde. Focus is nu extra belangrijk. Onze quizmaster geeft jullie nog meer uitdagende raadsels en puzzels. Maar nu ontdekken jullie ook hoe jullie de kluis kunnen kraken. Heb je de code gevonden? Dan mag jouw team proberen de kluis te openen. Maar let op: je hebt hiervoor een beperkt aantal pogingen.

Prijsuitreiking

Om de beurt proberen de teams de kluis te openen. Het team dat als eerste de code kraakt wint de prijs. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een originele prijs. Van harte gefeliciteerd. De quizmaster neemt afscheid en wenst jullie een fijne avond. Maar voor jullie is de avond nog niet voorbij.

Dessert

Want wij serveren voor jullie nog een heerlijk dessert. Een goed moment om de teamprestaties te bespreken. Wat ging goed? Wat kon beter? Hoe dan ook: Het was een leuke avond vol spanning, gezelligheid én een heerlijk diner. Kortom: een origineel idee voor een personeelsuitje of ander uitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

John Lohman 10-03-2023
Fred Balster 25-07-2023
Streefkerk 26-09-2020

Wij kijken terug op een zeer geslaagd vrijgezellenfeest! Het was een strak en afwisselend programma. Vooral de contacten vooraf worden als zeer positief ervaren. Ook de cocktailworkshop was erg leuk! Wat een enthousiasme heeft deze man!

Nancy de Schipper 15-04-2023
Angela van Maanen 20-07-2023
Roy en Emmelien 08-05-2021

Goed en leuk georganiseerd arrangement

Irma van Moergestel 10-04-2023
Inge Hoohenkerk 13-05-2023
Hoevenberg 05-03-2016
Wilma van Loosdregt 19-04-2023

Het was super en fijn dat jullie meedenken, een goede gids met een mooie rondleiding,lekker lunch,fijne boottocht en als afsluiting een mooie klederdracht foto…top.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Corbo, Sander 15-09-2023

Ga zo door.

Carnavalsvereniging de Nortukkers, Gerard Boks 25-03-2023

Fantastisch uitje met de Senaat van Carnaval Vereniging De Noortukkers ivm 55 jarig bestaan.
Een aanrader. Alaaf

Michiel de Boer 20-05-2023

We hebben allemaal een onwijs leuke dag gehad! Alles dik voor elkaar, bedankt.

Kees Schanzleh 27-05-2023

Was een top dag! Bedankt

J Bron 23-07-2023
Marja Wit 17-09-2023

We hebben een geweldige dag gehad ! Dank je wel.

Willy en Francine Van Noten-Dewin 26-03-2023
Melanie van Weede 13-08-2023
Fenna Telgenhof 16-03-2024
Jannie Kooijman 17-06-2023