Escape Game Quiz Diner

Escape Game Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Combineer een uitstekend driegangendiner met een spannende escape game. Welk team kraakt als eerste de code?

Welkom met smaakvol voorgerecht

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé aan de haven. Wij beginnen de avond met een voorgerecht en drankje naar keuze. Jullie hebben er zin in! Onze quizmaster ook!

Escape game – Deel I

Jullie zijn vanavond niet alleen bijeengekomen voor een smakelijk diner. Ook een spannend teambuildingsspel staat op het menu: Escape Game Kraak de Kluis. Hiervoor deelt onze quizmaster jullie eerst in teams in. Dan kan het spel beginnen. In het komende half uur dagen wij jullie uit met uitdagende raadsels en puzzels. Zijn jullie in staat om deze op te lossen? Geloof ons maar: dat gaat niet van zelf. Maar wanneer je slim samenwerkt, komen de antwoorden steeds dichterbij. En met deze ook de code van de kluis.

Hoofdgerecht

Na de eerste speelronde serveren een hoofdgerecht naar keuze. Natuurlijk laten de raadsels en puzzels je niet helemaal los. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Geniet van je hoofdgerecht en zorg voor nieuwe energie voor de tweede speelronde. Geloof ons: Elk team maakt nog de kans op de overwinning.

Escape Game - Deel II

Nu volgt de tweede ronde en dat is ook de finaleronde. Focus is nu extra belangrijk. Onze quizmaster geeft jullie nog meer uitdagende raadsels en puzzels. Maar nu ontdekken jullie ook hoe jullie de kluis kunnen kraken. Heb je de code gevonden? Dan mag jouw team proberen de kluis te openen. Maar let op: je hebt hiervoor een beperkt aantal pogingen.

Prijsuitreiking

Om de beurt proberen de teams de kluis te openen. Het team dat als eerste de code kraakt wint de prijs. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een originele prijs. Van harte gefeliciteerd. De quizmaster neemt afscheid en wenst jullie een fijne avond. Maar voor jullie is de avond nog niet voorbij.

Dessert

Want wij serveren voor jullie nog een heerlijk dessert. Een goed moment om de teamprestaties te bespreken. Wat ging goed? Wat kon beter? Hoe dan ook: Het was een leuke avond vol spanning, gezelligheid én een heerlijk diner. Kortom: een origineel idee voor een personeelsuitje of ander uitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Karina Hovestad 30-11-2019

Wat een fijne snelle service! Iedereen is zo vriendelijk. Volendam is een dorp om trots op te zijn. Het straalt ook zeker gastvrijheid uit! Wij komen weer een keertje terug.

Mevrouw Jacobs 10-12-2021

Wat leuk om weer eens samen te zingen! Was echt hilarisch. En nu hopen dat het snel weer in het café kan! 

Van den Broeke 24-07-2020

Klanten waren erg tevreden. Hele goede gids met leuke informatie over Edam! 

Jolanda en Isabelle 07-05-2022

We hebben een geweldige dag gehad onwijs bedankt voor alles..! Zeker voor herhaling vatbaar .!! Gr. Jolanda en Isabelle

Douglas 26-09-2020

Ik vond het ontzettend fijn om met jullie samen te werken!! Ik raad iedereen jullie aan. Ondanks grote groep en chaotische meiden bleven jullie vriendelijk, netjes en vooral wat mij aantrok zo makkelijk! Niets was teveel of te moeilijk. We hebben een hele top dag gehad en zeker door het weer ook. Nogmaals bedankt voor al jullie inzet! Liefs Kim en Tamara Douglas.

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Kintetsu 15-08-2020

Alles was heel goed geregeld en we gaan zeker in de toekomst nog een keer via jullie boeken en een gezellige dag van maken!

Nuon Energy 26-10-2019

Iedereen was super tevreden!! Dank voor de flexibiliteit en het meedenken.

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Lex Prins 06-02-2021

We zijn enorm uitgedaagd tijdens deze voetbalquiz. Het was spannend tot het einde! Quizmaster wist ook veel te vertellen. Zeer geslaagd!

Kintetsu 15-08-2020

Alles was heel goed geregeld en we gaan zeker in de toekomst nog een keer via jullie boeken en een gezellige dag van maken!

Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Miranka Schreur 30-08-2019

Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

SKH Accountants & Adviseurs 13-08-2020

Wij hebben een super leuke dag gehad. Alles was top geregeld, bedankt! Volendam Events: een echte aanrader!

Mevrouw Bellezza 26-11-2022

Was een topritje en heel gastvrij ook!

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.