Foto in Volendamse klederdracht & Escape Diner

Foto in Volendamse klederdracht & Escape Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,50
p.p. incl BTW


Foto in Volendamse klederdracht & Escape Diner

Combineer een onvergetelijke foto in klederdracht met een spannend en smaakvol Escape Diner. Leuk als teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje.

Foto in Volendamse klederdracht

Wat hoort bij een bezoek aan Volendam? Natuurlijk een foto in klederdracht. Met deze foto creëer je niet alleen een onvergetelijke belevenis, maar ook een origineel aandenken. Maar voordat we de foto kunnen maken, moeten jullie je eerst omkleden. Dat is leuk! Voor je het weet, zie je je collega veranderen in een echte Volendammer of Volendamse. Reken maar dat je zult lachen hoe je collega’s er in klederdracht uitzien. Maar reken er ook op, dat er om jou gelachen gaat worden. Maar dat is natuurlijk juist leuk. Natuurlijk mogen hierbij de klompen niet ontbreken. Wedden dat er iemand op het idee komt, om een klompendans te doen? Geen probleem! Dat kan best (als het niet te lang duurt). De fotograaf bedenkt een opstelling, waarbij iedereen goed in beeld komt. Ook krijgen de deelnemers bijpassende attributen aangereikt voor het perfecte plaatje. Denk hierbij aan een vismand, visnet, koffiemolen of tulpen. Zie je de foto al hangen in de kantine?

Escape Game Quiz Diner
Welkom met smaakvol voorgerecht

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé aan de haven. Wij beginnen de avond met een voorgerecht en drankje naar keuze. Jullie hebben er zin in! Onze quizmaster ook!

Escape game – Deel I

Jullie zijn vanavond niet alleen bijeengekomen voor een smakelijk diner. Ook een spannend teambuildingsspel staat op het menu: Escape Game Kraak de Kluis. Hiervoor deelt onze quizmaster jullie eerst in teams in. Dan kan het spel beginnen. In het komende half uur dagen wij jullie uit met uitdagende raadsels en puzzels. Zijn jullie in staat om deze op te lossen? Geloof ons maar: dat gaat niet van zelf. Maar wanneer je slim samenwerkt, komen de antwoorden steeds dichterbij. En met deze ook de code van de kluis.

Hoofdgerecht

Na de eerste speelronde serveren een hoofdgerecht naar keuze. Natuurlijk laten de raadsels en puzzels je niet helemaal los. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Geniet van je hoofdgerecht en zorg voor nieuwe energie voor de tweede speelronde. Geloof ons: Elk team maakt nog de kans op de overwinning.

Escape Game - Deel II

Nu volgt de tweede ronde en dat is ook de finaleronde. Focus is nu extra belangrijk. Onze quizmaster geeft jullie nog meer uitdagende raadsels en puzzels. Maar nu ontdekken jullie ook hoe jullie de kluis kunnen kraken. Heb je de code gevonden? Dan mag jouw team proberen de kluis te openen. Maar let op: je hebt hiervoor een beperkt aantal pogingen.

Prijsuitreiking

Om de beurt proberen de teams de kluis te openen. Het team dat als eerste de code kraakt wint de prijs. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een originele prijs. Van harte gefeliciteerd. De quizmaster neemt afscheid en wenst jullie een fijne avond. Maar voor jullie is de avond nog niet voorbij.

Dessert

Want wij serveren voor jullie nog een heerlijk dessert. Een goed moment om de teamprestaties te bespreken. Wat ging goed? Wat kon beter? Hoe dan ook: Het was een leuke avond vol spanning, gezelligheid én een heerlijk diner. Kortom: een origineel idee voor een personeelsuitje of ander uitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mevrouw Ijpelaan 01-02-2023

We komen graag weer terug!

Ria van der Stelt 19-02-2023
Jan Merts 19-08-2023

Leuke goed georganiseerde dag gehad Dank jullie wel . met vriendelijke groet Jan Merts.

Ilse Oude Griep Munsterhuis 19-03-2019

Super geregeld allemaal Jammer dat er op marken niets open was!

Hans de Graaf 13-08-2023

Perfect

A. Hoogveld 15-04-2023

Leuke dag gehad.

Ben van der heijden 03-09-2023

Prima dagje!

Gerard Valkenburg 20-01-2023
T .Van der Weijde 22-04-2023

Zeer vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg mbt de puzzeltocht de geheimen van Volendam.
We hebben genoten!

Commissariaat voor de Media 29-08-2020

We hebben een ontzettend leuke (mid)dag gehad! Dank daarvoor!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Experience Travel 26-08-2023

We hebben een gezellige dag gehad, dank voor de snelle organisatie!

Bernadetta Baudoin 28-10-2023
Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Margot van der Welle 04-06-2023

Wat een prachtige dag hebben wij beleefd. Ook het weer zat mee, dat scheelt natuurlijk ook. Maar complimenten voor de organisatie!!!

Van Oosten 01-08-2023
Willy en Francine 25-03-2023

Prima!! Zijn er zulke zaken ook in Noord-Limburg (Doesburg en Baarlo)? Heel goede organisatie, heel correct. Een dikke pluim voor jullie

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Lammers 06-02-2024
OLVG 11-09-2021

Het was een zeer geslaagde dag! We hebben met z'n alle genoten. De organisatie was goed en altijd vriendelijk en behulpzaam om t programma zo veel mogelijk naar naar onze wensen in te vullen.

Richard Wittens 07-03-2020

Het was een goed verzorgde dag. Ik wil zeker nog benadrukken dat we het meedenken erg hebben gewaardeerd.