Hotelarrangement dagje Volendam actie met e-chopper

Hotelarrangement dagje Volendam actie met e-chopper
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
8,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

159,50
p.p. incl BTW

Personeelsuitje inclusief overnachting? Geniet samen van een dagje uit inclusief lunch, bezoek Marken, foto in klederdracht, e-chopper tour en overnachting. 

Dag 1
12:30 - 13:30
Proeverij Lunch in eetcafé aan de Volendamse haven

Jullie gaan aan tafel voor een smakelijke proeverij lunch in een café direct aan de Volendamse haven. Deze lunch bestaat uit drie luxe broodjes en twee wraps belegd met carpaccio, gerookte zalm, Volendammer salade, kip en gezond. Exclusief drankjes.

13:30 - 14:00
Foto in Volendamse klederdracht

Wat hoort bij een bezoek aan Volendam? Natuurlijk een foto in klederdracht. Met deze foto creëer je niet alleen een onvergetelijke belevenis, maar ook een origineel aandenken. Maar voordat we de foto kunnen maken, moeten jullie je eerst omkleden. Dat is leuk! Voor je het weet, zie je je collega veranderen in een echte Volendammer of Volendamse. Reken maar dat je zult lachen hoe je collega’s er in klederdracht uitzien. Maar reken er ook op, dat er om jou gelachen gaat worden. Maar dat is natuurlijk juist leuk. Natuurlijk mogen hierbij de klompen niet ontbreken. Wedden dat er iemand op het idee komt, om een klompendans te doen? Geen probleem! Dat kan best (als het niet te lang duurt). De fotograaf bedenkt een opstelling, waarbij iedereen goed in beeld komt. Ook krijgen de deelnemers bijpassende attributen aangereikt voor het perfecte plaatje. Denk hierbij aan een vismand, visnet, koffiemolen of tulpen. Zie je de foto al hangen in de kantine?

14:15 - 16:15
Bezoek Marken

Stap aan boord van de rondvaartboot voor een bezoek aan het schiereiland Marken. In 30 minuten vaar je vanuit de haven van Volendam naar de haven van Marken. Hierbij geniet je van een prachtig uitzicht op de havens van Volendam en Marken én de Gouwzee. Wil je wat drinken of een lekkere snack? Geen probleem! Aan de captains bar bestel je gemakkelijk een frisje, sapje of een lekkere koek. De rondvaartboot is overdekt en voorzien van toilet. Zo ben je verzekerd van een comfortabele en onbezorgde boottocht naar Marken.

16:30 - 17:30
Inchecken hotel

Jullie gaan inchecken en brengen de koffers naar de kamer. 

Overnachting in tweepersoonskamer

Het is tijd voor de overnachting in Volendam in een uitstekend hotel aan de Volendammer dijk. De volgende ochtend is het tijd voor een smakelijk ontbijt. Inclusief toeristenbelasting.

Dag 2
10:30 - 13:30
E chopper Tour

Ontdek de leukste plekjes van Volendam & omgeving op een stoere e-chopper. Een e-chopper is een elektrische scooter waarmee je relaxed en ‘groen’ door het Waterlandse landschap toert. Er zijn verschillende routes mogelijk. Rijd van Volendam naar het voormalige eiland Marken. Je vindt hier groen geverfde huizen op palen, een klompenmakerij en een authentieke vissershaven. Of ontdek middeleeuwse steden als Edam en Monnickendam en bewonder talrijke indrukwekkende monumenten.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Fiona van Beurden 02-05-2023
Sandy Kramer 29-04-2023

We hebben een heel fijn weekend gehad en zullen het anderen aanraden.

Eric Huberts 15-08-2020

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.

Simone Aarns-Nefkens 29-04-2023
Esther Veerman 18-07-2020

Superleuk!

Nomi Schipper 11-02-2023
Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Boelema 22-04-2023
Miranda Willard 08-04-2023
Miranda Hoogland 17-06-2021

De e-car tour was top eveneens als degene die ons alles uit heeft gelegd. Erg leuk gehad!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Van der Swaluw 13-05-2016

De workshop was erg leuk. We hebben heerlijk bij de rookvaten in het zonnetje met een wijntje/biertje gezeten. Ik vond met name jullie snelle offerte, eenvoudige wijze van communiceren (digitaal) en betalen helemaal top!

Novadia Flex, Christa Paping 09-02-2023
Francoise Van der Sande 01-10-2023
Engberts BV 18-11-2023

Geen, we hebben ondanks de regen een super leuke dag gehad.

Mevrouw Liesbeth 29-04-2023

We hebben een geweldige dag gehad!

Marielle Heemskerk 25-05-2019

We hebben een erg fijne dag gehad. Goede service en begeleiding. Nogmaals bedankt!

Jeannet Maertens 12-06-2023
Detlev Konig 09-08-2023
Nathalie Verhoeven 17-02-2024

Wat hebben wij enorm genoten van een dag en nacht Volendam !
Super bedankt voor alles !

Apotheek de Groene Wijzend 02-04-2016