Ik Hou van Holland Puzzeltocht

9,3 zeer goed
Ik Hou van Holland Puzzeltocht
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW


Ik Hou van Holland PuzzeltochtIk Hou van Holland Puzzeltocht

In welk team zitten de grootste 'Kaaskoppen'? De Ik Hou Van Holland Puzzeltocht geeft antwoord.

Zijn jullie benieuwd welk team de grootste Holland-Kennis heeft? Dan is onze Ik Hou Van Holland Puzzeltocht precies wat jullie zoeken! Deze unieke teambuildingactiviteit in Volendam test de Hollandse kennis van jullie team rondom de prachtige Volendammer dijk.

Teambuilding in Volendam: Volendam = Holland

Het hele programma speelt zich af in het meest Hollandse decor van Nederland: Volendam. Met zijn authentieke haven, traditionele vissersboten en unieke vissershuisjes in het Doolhof, biedt Volendam een prachtig en authentiek Hollands decor. Hier beleef je Holland op zijn best.

Teambuilding in Volendam: Het Programma

In deze spannende race strijden jullie om de meeste punten in dit puur Hollandse teambuildingprogramma. Jullie speuren in teams naar bijzondere locaties in Volendam en voeren typisch Hollandse activiteiten uit. Op verschillende locaties aan de Volendammer dijk nemen jullie deel aan de volgende onderdelen:

  • Holland Kennisquiz
  • Taal- en spellingtest
  • Kaasproefwedstrijd
  • Holland Popquiz

Na dit avontuur verzamelen jullie in een gezellig Hollands café. Hier genieten jullie van Hollandse muziek, een paar drankjes en lekkere Hollandse hapjes. De jury maakt vervolgens bekend welk team zich het meest Hollandse team mag noemen tijdens de prijsuitreiking.

Inclusief:
  • Begeleiding van activiteiten
  • Drie drankjes (bier, wijn of fris)
  • Hapje haring
  • Bittergarnituur
  • Een prijs voor het winnende team

Wil je weten welk team zich het meest Hollandse team mag noemen? Boek dan nu de Ik Hou Van Holland Puzzeltocht bij PersoneelsuitjeVolendam.nl en beleef een onvergetelijke dag vol Hollandse gezelligheid en teambuilding!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

K Dekker Bouw & Infra 30-07-2021

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

K Dekker Bouw & Infra 30-07-2021

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.