Ik Hou van Volendam Quiz Diner

Ik Hou van Volendam Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Combineer de leukste Volendam Quiz met een uitstekend driegangendiner. Welk team wint het quiz diner?

Welkom bij het Quiz Diner - Voorgerecht en drankje

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een eetcafé direct aan de haven. Jullie hebben vast een beetje trek! Mooi! Want wij serveren een smakelijk voorgerecht en een drankje naar keuze.

Volendam Quiz – Deel I

Na het voorgerecht is het tijd om met elkaar de strijd aan te gaan. Eerst deelt de quizmaster de teams in. Daarna volgt de speluitleg en activeren wij per team een mobiele telefoon als stemkastje. Nu zijn jullie klaar voor. En de quizmaster zeker ook. Aan de hand van uniek geluids- en beeldmateriaal stelt hij vragen over het beroemdste dorp van Nederland. De vragen zijn in verschillende categorieën ingedeeld, zoals geschiedenis, muziek, film & TV en sport. Zijn jullie in staat de vragen snel én juist te beantwoorden? Goed zo! Dan scoor je de meeste punten.

Hoofdgerecht Quiz Diner

Van quizzen krijg je nog meer trek. Daarom serveren wij na een half uur het hoofdgerecht. Jullie genieten hierbij van een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Tijdens het diner kletsen jullie gezellig bij. Of wellicht bespreken jullie liever de tactiek voor de volgende ronde.

Volendam Quiz - Deel II 

In de tweede ronde zijn er voor alle teams nieuwe kansen. De presentator laat nog even de tussenstand zien. Hoe staan jullie ervoor? En hoeveel punten staan jullie achter op de nummer 1? Onthoud dat er in de laatste ronde dubbele punten te verdienen zijn. Met andere woorden: bijna alle teams maken nog kans op de felbegeerde hoofdprijs.

Prijsuitreiking winnende team

De spanning stijgt want het moment van de prijsuitreiking is aangekomen. Welk team wordt de absolute nummer 1? Of wint het winnende team met slechts een paar punten van de nummer 2? Dan maakt de presentator het winnende team bekend. Applaus voor het winnende team! En bij een overwinning hoort de felbegeerde hoofdprijs! Na de prijsuitreiking neemt de quizmaster afscheid en wenst jullie nog een fijne avond.

Dessert Quiz Diner 

Na de prijsuitreiking serveren wij nog een heerlijk dessert als afsluiting van het Volendam Quiz Diner.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Cynthia Langeveld 28-03-2023
HVC Grondstoffen, Dympfna Le Feber 09-07-2023

De hapjes en drankjes duurde iets langer met een grote groep maar verder top geregeld.

Bob en Monique 26-07-2023

Verder zo.

Familie Van Noten 25-03-2023

Prima!! Heel goede organisatie, heel correct. Een dikke pluim voor jullie

Fanny Derks 20-01-2023
John Lohman 10-03-2023
Annelies Sommerdijk 04-03-2023

Lindsay was erg duidelijk en gezellig. Top avond gehad. Ze kan ook prachtig zingen en heeft de boel goed onder controle.

Politie Den Haag 19-10-2023
Michelle Burger 01-04-2023

Goed georganiseerd!
Netjes dat we nog geld terugkregen voor 1 persoon die op het laatst niet meeging.

 

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Poorter 17-08-2019

Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Frank Mulder 30-09-2023

Super dag gehad in Volendam. Mede dankzij de leuke begeleiding van Marjan en schippers van de Botters

Rosalie Janson 12-05-2023

Was echt leuk! 

Nel Alders 01-04-2023
De Jong 19-10-2019

Het was een super leuke dag, veel positieve reacties gehad! Dank voor de organisatie.

Paula Wiersma 12-09-2020

Fantastische avond gehad.

A.Verhaar 21-06-2023
Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.