Ik Hou van Volendam Quiz Diner

Ik Hou van Volendam Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Combineer de leukste Volendam Quiz met een uitstekend driegangendiner. Welk team wint het quiz diner?

Welkom bij het Quiz Diner - Voorgerecht en drankje

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een eetcafé direct aan de haven. Jullie hebben vast een beetje trek! Mooi! Want wij serveren een smakelijk voorgerecht en een drankje naar keuze.

Volendam Quiz – Deel I

Na het voorgerecht is het tijd om met elkaar de strijd aan te gaan. Eerst deelt de quizmaster de teams in. Daarna volgt de speluitleg en activeren wij per team een mobiele telefoon als stemkastje. Nu zijn jullie klaar voor. En de quizmaster zeker ook. Aan de hand van uniek geluids- en beeldmateriaal stelt hij vragen over het beroemdste dorp van Nederland. De vragen zijn in verschillende categorieën ingedeeld, zoals geschiedenis, muziek, film & TV en sport. Zijn jullie in staat de vragen snel én juist te beantwoorden? Goed zo! Dan scoor je de meeste punten.

Hoofdgerecht Quiz Diner

Van quizzen krijg je nog meer trek. Daarom serveren wij na een half uur het hoofdgerecht. Jullie genieten hierbij van een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Tijdens het diner kletsen jullie gezellig bij. Of wellicht bespreken jullie liever de tactiek voor de volgende ronde.

Volendam Quiz - Deel II 

In de tweede ronde zijn er voor alle teams nieuwe kansen. De presentator laat nog even de tussenstand zien. Hoe staan jullie ervoor? En hoeveel punten staan jullie achter op de nummer 1? Onthoud dat er in de laatste ronde dubbele punten te verdienen zijn. Met andere woorden: bijna alle teams maken nog kans op de felbegeerde hoofdprijs.

Prijsuitreiking winnende team

De spanning stijgt want het moment van de prijsuitreiking is aangekomen. Welk team wordt de absolute nummer 1? Of wint het winnende team met slechts een paar punten van de nummer 2? Dan maakt de presentator het winnende team bekend. Applaus voor het winnende team! En bij een overwinning hoort de felbegeerde hoofdprijs! Na de prijsuitreiking neemt de quizmaster afscheid en wenst jullie nog een fijne avond.

Dessert Quiz Diner 

Na de prijsuitreiking serveren wij nog een heerlijk dessert als afsluiting van het Volendam Quiz Diner.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marcia Claasse 20-03-2019

Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top dag gehad! Goed geregeld allemaal! Shout out naar Lindsey en Ramon, keep up the good work

Kirsten Forte 05-06-2021

iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaagd uitje!

Maud, CoolProfs 13-08-2020

Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.

Sarah 20-02-2021

Onze 'vrijgezel' toch nog weten te verrassen in coronatijd. We hebben genoten en ontzettend gelachen. Dankjewel! 

Lucas 07-11-2020

Was leuk! Ik raad het zeker aan anderen aan. 

Roland van den Berg 12-10-2019

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

HR 29-08-2020

Super bedankt voor de mooie onvergetelijke dag in Volendam! Onze groep heeft een top dag gehad. Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. De begeleiding vanuit Volendam Events was top! Wij, als organisatie, hebben ook goed kunnen genieten van ons dagje uit.

Bob van der Haak 28-03-2018

Alles was top geregeld. We hebben een geweldige dag gehad en het eten was verrassend en erg lekker.

Linda Veerman 10-04-2021

Wat een leuke speurtocht. De tocht was voor de kinderen en voor ons uitdagend. Uiteindelijk hebben we de Visserman kunnen redden. Kinderen waren superblij met hun prijs.

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Kleene 15-08-2020

We hebben een erg leuke dag gehad, bedankt!

Kees Plat 27-08-2016

Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Van Wetten 20-03-2019

Wij hebben de langste route gereden naar Marken en terug. Het was te doen in drie uur maar als we op een terrasje een lunch hadden besteld was het niet gelukt in drie uur. Hoe dan ook was het wel super leuk om te doen!

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Uniserver 21-09-2019

Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Christa Sneek 26-10-2019

We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!

De Vries 15-05-2021

Leuke en spannende activiteit, enthousiaste begeleiding. Veel van Volendam gezien.

Diana Janssen 14-08-2020

Het was leuk om te doen en goed voor mekaar allemaal

Familie van Beek 10-04-2021

We waren met gezin in Volendam en hebben deze speurtocht bij Volendam Events geboekt. We gaan zeker nog een keer een uitje boeken bij Volendam Events.