Personeelsuitje Holland Quiz Diner

9,8 zeer goed
Personeelsuitje Holland Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Een avondvullend programma in Volendam inclusief driegangendiner en Holland Quiz. 

Wij heten jullie van harte welkom in een restaurant aan de Volendamse haven. Hier is het tijd voor het Holland Quiz Diner. De quizmaster deelt de deelnemers in teams in. In teams nemen jullie plaats aan tafel. Voor iedereen schenken wij een drankje naar keuze in. Voordat de strijd losbarst serveren wij een voorgerecht. Als alle deelnemer zijn uitgegeten legt de quizmaster de Holland quiz uit. Jullie gaan in teams de strijd met elkaar aan. Aan de hand van verschillende beeld- en geluidsfragmenten stellen we uiteenlopende vragen. Er komen diverse rondes voorbij: Geschiedenis & Topografie, Muziek, Film & TV, Sport, Algemene kennis. Ligt het ene onderwerp je niet zo goed? Dan heb je altijd nog andere rondes waar je flink punten kunt scoren. Hoe sneller je drukt, des te meer punten. Druk je niet of fout? Dan verlies je kostbare punten. Na 30 minuten serveren wij een smakelijk hoofdgerecht uit. Even pauze in deze spannende strijd én misschien nog een moment om je tactiek te bespreken. Na het hoofdgerecht spelen we door: nieuwe rondes, nieuwe kansen. De tussenstand laat de quizmaster regelmatig zien. En je ziet dat de score van teams wisselend zijn. Het is spannend tot het einde. Want in de laatste ronde zijn dubbele punten te verdienen. En dat zorgt vaak voor een verrassende eindstand. Als alle vragen zijn gesteld, is het tijd om het winnende team bekend te maken. Welk team heeft de meeste Holland kennis en wint het Holland Quiz diner? Natuurlijk wint dit team naast eeuwige roem een passende prijs.

Programma

18.00 uur: Welkom met aansluitend voorgerecht
18.45 uur: Uitleg Quiz / Quizronde 1
19.15 uur: Hoofdgerecht 20.00 uur: Quizronde 2 / Prijsuitreiking
20.30 uur: Dessert
21.15 uur: Einde programma

* Begintijd kan in overleg worden vastgesteld
* Ook mogelijk in combinatie met Ik Hou van Popquiz of Ik hou van Volendam Quiz

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Denise Soffner 04-04-2024
HVC Grondstoffen, Dympfna Le Feber 09-07-2023

De hapjes en drankjes duurde iets langer met een grote groep maar verder top geregeld.

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Denise Soffner 04-04-2024
HVC Grondstoffen, Dympfna Le Feber 09-07-2023

De hapjes en drankjes duurde iets langer met een grote groep maar verder top geregeld.

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!