Het Slimste Mens Quiz Diner - Wie is de Slimste?

Het Slimste Mens Quiz Diner - Wie is de Slimste?
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Combineer een smaakvol driegangendiner met een Slimste Mens Quiz. Wie is de slimste?

Welkom met voorgerecht en drankje

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een Volendams eetcafé. We beginnen deze avond met een heerlijk voorgerecht en een drankje naar keuze. En zoals je weet: Samen eten en drinken zorgen voor veel gezelligheid. Kortom: een goede start voor een geslaagde avondje uit in Volendam.

Slimste Mens Quiz - Deel I

Maar het Slimste Mens Quiz Diner bestaat niet alleen uit een goed diner en lekkere drankjes. We gaan ook bepalen wie van jullie de ‘slimste’ is. Daarvoor deelt de quizmaster jullie eerst in teams in. Vervolgens stellen we per team een mobiele telefoon is als stemkastje. Zijn jullie er klaar voor? Onze quizmaster is klaar om jullie te bestoken met uitdagende vragen. Deze zijn ingedeeld in verschillende categorieën zoals: muziek, sport, taal, geschiedenis en topografie.  Werk goed samen en druk op het juiste antwoord. Maar je weet ook: alleen met focus en maximale inzet maak je kans op de overwinning. Welk team staat na de eerste ronde bovenaan?

Geniet van een smakelijk hoofdgerecht naar keuze

Na de eerste ronde serveren wij een hoofdgerecht. Hierbij hebben jullie keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Voor iedereen wat wils. Altijd goed, toch? Geniet van het gerecht en bereid je voor op de aankomende finaleronde.

Slimste Mens Quiz - Deel II en finaleronde

Nu volgt de tweede ronde. De teams krijgen nog meer uitdagende vragen! Welke teams scoren de meeste punten? De deelnemers van deze teams blijven in de race om de slimste mens te worden. In de finaleronde spelen alleen de deelnemers van de beste teams. Hierbij spelen de deelnemers afzonderlijk. Welke deelnemer blijft cool en scoort punt na punt?

Prijsuitreiking

De quizmaster overhandigt de prijs aan de slimste. Er klinkt applaus voor deze bijzonder knappe prestatie. De winnaar mag zich voorlopig ‘de slimste’ noemen. Maar als ‘slimste’ moet je altijd op je hoede zijn. Een domme opmerking is snel gemaakt.  

Dessert

Onze presentator neemt afscheid en wenst jullie nog een fijne avond. Jullie genieten nog van een welverdiend dessert.

Het Slimste Mens Quiz Diner is een origineel idee voor een onvergetelijk personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander uitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Lotte Geboers 26-06-2021

Veel dank! We hadden een super leuke dag in Volendam!

Mirjam Putter 27-02-2021

Super geregeld! En we komen zeker nog eens naar Volendam!!

Ineke Schaap 25-07-2020

Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.

Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

Linda Veerman 10-04-2021

Wat een leuke speurtocht. De tocht was voor de kinderen en voor ons uitdagend. Uiteindelijk hebben we de Visserman kunnen redden. Kinderen waren superblij met hun prijs.

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Esmeralda Levering 27-08-2016

Perfecte gezellige dag

Annegre Nieuwenhuis 19-09-2020

We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.

CSU Cleaning Service 19-10-2019

De dames hebben het ontzettend naar hun zin gehad!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jaski Automaten 16-09-2019

Iedereen heeft de afgelopen zaterdag als erg gezellig ervaren! Bedankt voor de gezellige dag

Martin de Bruin 12-06-2021

We hebben een leuke dag gehad en vonden de fotosessie het leukst. Met vriendelijke groet, Familie de Bruin

Roland van den Berg 12-10-2019

Allemaal super goed geregeld, wij waren met 11 personen en iedereen was op en top tevreden, Bedankt!

Nuon 28-09-2019

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

Breejen - Kruik 08-08-2020

Ons uitje is super geslaagd!!!!!!!

Fonny Smink 26-11-2022

Wat hebben wij een geweldige middag/ avond gehad! Eerst de inburgeringscursus in Volendamse klederdracht. Hilarisch, wat een bekijks en wat een foto's zijn er van ons genomen. Daarna een heerlijke buffet en na het eten een pubquiz en kroegentocht! Super georganiseerd door Volendam Events. En niet te vergeten superleuke begeleiding! Onze vriendin werd 50 en hebben dit voor haar georganiseerd! Een uitje om nooit meer te vergeten! Bedankt!!

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Dingerdis 19-03-2019

Iedereen heeft genoten lekker gegeten Marken prima mooi weer gezellig Bedankt.Jaap D. Fam Bakkerdag .

Sarah 20-02-2021

Onze 'vrijgezel' toch nog weten te verrassen in coronatijd. We hebben genoten en ontzettend gelachen. Dankjewel! 

Kim van Noort 07-03-2020

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel heeft het enorm naar haar zin gehad en de rest van de meiden ook! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mochten we nog een keer een vrijgezellenfeest of meidenuitje moeten boeken, weten we jullie te vinden. Top!!