Het Slimste Mens Quiz Diner - Wie is de Slimste?

Het Slimste Mens Quiz Diner - Wie is de Slimste?
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Combineer een smaakvol driegangendiner met een Slimste Mens Quiz. Wie is de slimste?

Welkom met voorgerecht en drankje

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een Volendams eetcafé. We beginnen deze avond met een heerlijk voorgerecht en een drankje naar keuze. En zoals je weet: Samen eten en drinken zorgen voor veel gezelligheid. Kortom: een goede start voor een geslaagde avondje uit in Volendam.

Slimste Mens Quiz - Deel I

Maar het Slimste Mens Quiz Diner bestaat niet alleen uit een goed diner en lekkere drankjes. We gaan ook bepalen wie van jullie de ‘slimste’ is. Daarvoor deelt de quizmaster jullie eerst in teams in. Vervolgens stellen we per team een mobiele telefoon is als stemkastje. Zijn jullie er klaar voor? Onze quizmaster is klaar om jullie te bestoken met uitdagende vragen. Deze zijn ingedeeld in verschillende categorieën zoals: muziek, sport, taal, geschiedenis en topografie.  Werk goed samen en druk op het juiste antwoord. Maar je weet ook: alleen met focus en maximale inzet maak je kans op de overwinning. Welk team staat na de eerste ronde bovenaan?

Geniet van een smakelijk hoofdgerecht naar keuze

Na de eerste ronde serveren wij een hoofdgerecht. Hierbij hebben jullie keuze uit een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Voor iedereen wat wils. Altijd goed, toch? Geniet van het gerecht en bereid je voor op de aankomende finaleronde.

Slimste Mens Quiz - Deel II en finaleronde

Nu volgt de tweede ronde. De teams krijgen nog meer uitdagende vragen! Welke teams scoren de meeste punten? De deelnemers van deze teams blijven in de race om de slimste mens te worden. In de finaleronde spelen alleen de deelnemers van de beste teams. Hierbij spelen de deelnemers afzonderlijk. Welke deelnemer blijft cool en scoort punt na punt?

Prijsuitreiking

De quizmaster overhandigt de prijs aan de slimste. Er klinkt applaus voor deze bijzonder knappe prestatie. De winnaar mag zich voorlopig ‘de slimste’ noemen. Maar als ‘slimste’ moet je altijd op je hoede zijn. Een domme opmerking is snel gemaakt.  

Dessert

Onze presentator neemt afscheid en wenst jullie nog een fijne avond. Jullie genieten nog van een welverdiend dessert.

Het Slimste Mens Quiz Diner is een origineel idee voor een onvergetelijk personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander uitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Laura Steenvoorden 26-05-2024

We hebben een fantastische dag gehad, we komen graag weer eens terug.

Wilco Huigen 26-05-2024
Marc Hendriks 25-05-2024
Erik Bak 25-05-2024
Esther de Vries 25-05-2024

Was erg leuk. En hele goede service.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Laura Steenvoorden 26-05-2024

We hebben een fantastische dag gehad, we komen graag weer eens terug.

Wilco Huigen 26-05-2024
Marc Hendriks 25-05-2024
Erik Bak 25-05-2024
Esther de Vries 25-05-2024

Was erg leuk. En hele goede service.