Rondleiding Volendam & Diner op de Gouwzee

Rondleiding Volendam & Diner op de Gouwzee
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

87,50
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam & Diner op de GouwzeeRondleiding Volendam & Diner op de GouwzeeRondleiding Volendam & Diner op de Gouwzee

Ontdek eerst met gids de mooiste plekjes van Volendam. Stap daarna aan boord voor een diner op de Gouwzee.

Rondleiding Volendam

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam met een gids in Volendams kostuum. De gids neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden in Volendam. Denk hierbij aan de visafslag, de Volendamse haven, het stolphoevekerkje, Het Doolhof en de Vincentiuskerk. Onze gids vertelt jullie enthousiast en weet jullie steeds te boeien met verrassende verhalen over de geschiedenis en de cultuur. En één ding staat vast: je weet na afloop meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Diner op de Gouwzee

Wil je samen met collega’s genieten van een zeiltocht en diner aan boord? Dan is het Diner op de Gouwzee een echte aanrader. Wij heten jullie van harte welkom aan boord van één van onze authentieke zeilschepen. En één staat vast: Dit zeilschip maakt indruk. En het wordt nog leuker. Want jullie gaan met dit schip de Gouwzee verkennen. De Gouwzee is het water tussen Volendam, Marken en Monnickendam. En al varend over deze zee hebben jullie een prachtig uitzicht over de voormalige vissershavens van Volendam en Marken en de grote jachthaven van Monnickendam. En daarbij geniet je natuurlijk ook van de frisse zeewind die door je haren blaast. Maar er is meer. Tijdens de zeiltocht is het tijd voor een smakelijk buffet of barbecue. Geniet van versbereide vlees- en visspecialiteiten met salades, stokbrood en diverse sausjes. Ook zijn er vegetarische opties. Aan het einde van dit bourgondische zeilavontuur stap je voldaan van boord in de haven Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Liefting 02-04-2016
A.Verhaar 21-06-2023
Sandra van Mierlo 13-05-2023
Michel Raggers 03-06-2023

We hebben een top middag en avond gehad. Alles was goed geregeld en jullie ook als organisatie.

Margot Keurentjes 04-04-2023

Ga zo door!

Jolanda Hylkema 11-07-2020

Geweldig! Voor een scherpte prijs heel veel kunnen doen en Volendam ontdekt. Het diner bij van den Hogen was boven verwachting. Alles vers op tafel geserveerd, divers en we mochten bij bestellen. Super snelle en aardige bediening. Aangenaam verrast en aan te bevelen:)

Suscomb BV, Wim Pastoor 25-03-2023
C. Eeken 06-01-2023

We hebben genoten van de rondleiding en heel veel opgestoken over Volendam!

Annet Koeleman 09-07-2023

Super leuk en gezellig uitje!!

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Plony Pieterson 22-04-2023
Mevrouw Clariska 21-04-2023

Super leuk! Ondanks het slechte weer toch een leuke tour gehad. Organisatie is top!

Lammers 06-02-2024
Jeffrey Smits 05-08-2023

Erg vriendelijk ontvangst erg duidelijk en een leuke route met lekkere biertjes onderweg! Eten was overal prima avondeten vond iedereen erg lekker en goed!

Jolanda Hylkema 11-07-2020

Geweldig! Voor een scherpte prijs heel veel kunnen doen en Volendam ontdekt. Het diner bij van den Hogen was boven verwachting. Alles vers op tafel geserveerd, divers en we mochten bij bestellen. Super snelle en aardige bediening. Aangenaam verrast en aan te bevelen:)

Dora Wouters 21-10-2023

Zeer prettige en betrokken ontvangst. Zeer leuke bediening in Havengat. Hele leuke dag gehad !!!!!

Griet Hagenhoek 15-10-2023
Mevrouw de Leeuw 08-05-2020

Een online IQ quiz gedaan met collega's. Zaten uitdagende vragen bij! Het was een spannende strijd. En de quizmaster wist veel leuke weetjes. 

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Fieke Snels 18-03-2023