Rondleiding Volendam & Diner op de Gouwzee

Rondleiding Volendam & Diner op de Gouwzee
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

87,50
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam & Diner op de GouwzeeRondleiding Volendam & Diner op de GouwzeeRondleiding Volendam & Diner op de Gouwzee

Ontdek eerst met gids de mooiste plekjes van Volendam. Stap daarna aan boord voor een diner op de Gouwzee.

Rondleiding Volendam

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam met een gids in Volendams kostuum. De gids neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden in Volendam. Denk hierbij aan de visafslag, de Volendamse haven, het stolphoevekerkje, Het Doolhof en de Vincentiuskerk. Onze gids vertelt jullie enthousiast en weet jullie steeds te boeien met verrassende verhalen over de geschiedenis en de cultuur. En één ding staat vast: je weet na afloop meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Diner op de Gouwzee

Wil je samen met collega’s genieten van een zeiltocht en diner aan boord? Dan is het Diner op de Gouwzee een echte aanrader. Wij heten jullie van harte welkom aan boord van één van onze authentieke zeilschepen. En één staat vast: Dit zeilschip maakt indruk. En het wordt nog leuker. Want jullie gaan met dit schip de Gouwzee verkennen. De Gouwzee is het water tussen Volendam, Marken en Monnickendam. En al varend over deze zee hebben jullie een prachtig uitzicht over de voormalige vissershavens van Volendam en Marken en de grote jachthaven van Monnickendam. En daarbij geniet je natuurlijk ook van de frisse zeewind die door je haren blaast. Maar er is meer. Tijdens de zeiltocht is het tijd voor een smakelijk buffet of barbecue. Geniet van versbereide vlees- en visspecialiteiten met salades, stokbrood en diverse sausjes. Ook zijn er vegetarische opties. Aan het einde van dit bourgondische zeilavontuur stap je voldaan van boord in de haven Volendam.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Balsters 19-03-2019

Was echt super leuk, we wilden nog wel doorgaan, maar tijd was op.

Uniserver 21-09-2019

Foto maken was prima, zeiltocht idem. Gezellige kaptein, catering ook prima voor elkaar. Onze klanten hebben ook erg genoten! Dank voor de organisatie. We gaan jullie zeker aanbevelen!

Schut 14-03-2020

Geweldig om ook de 'achterkant' van Volendam te ontdekken. Geweldige gids die ons met de verhalen door het Doolhof liet lopen.

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Mevrouw de Bie 12-11-2022

Bedankt voor de organisatie!

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Chantal Schermer 10-05-2019

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Het programma liep op rolletjes en de tip dat Nick en Simon vlakbij aan het signeren waren en dus beschikbaar waren voor handtekeningen maakte het een onvergetelijke dag!

Carla de Roos 22-05-2021

Geweldige dag gehad!!!!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Karin Kramer 12-12-2020

Was erg leuk

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Nuon 28-09-2019

Alles prima, wij bevelen jullie bij iedereen aan ! Groet, Nuon team

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Leo de Goede 01-08-2020

Bedankt, Was allemaal goed geregeld. Leo de Goede

Bianca 10-12-2022

Was een leuk uitje. Bedankt voor alles! 

AB Garagedeuren 19-03-2019

We hebben een top weekend gehad! Bedankt, het was super geregeld!

Huberts 27-08-2016

Een zeer geslaagde dag. We dit uitje zeker bij anderen aanbevelen.

Corenso Edam 28-09-2019

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt.