Rondleiding Volendam & Escape Game Quiz Diner

Rondleiding Volendam & Escape Game Quiz Diner
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,50
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam & Escape Game Quiz Diner

Wil je Volendam ontdekken, lekker eten en een spannende escape game spelen? Boek dan dit uitje.

Rondleiding Volendam

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam met een gids in Volendams kostuum. De gids neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden in Volendam. Denk hierbij aan de visafslag, de Volendamse haven, het stolphoevekerkje, Het Doolhof en de Vincentiuskerk. Onze gids vertelt jullie enthousiast en weet jullie steeds te boeien met verrassende verhalen over de geschiedenis en de cultuur. En één ding staat vast: je weet na afloop meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Escape Game Quiz Diner
Welkom met smaakvol voorgerecht

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé aan de haven. Wij beginnen de avond met een voorgerecht en drankje naar keuze. Jullie hebben er zin in! Onze quizmaster ook!

Escape game – Deel I

Jullie zijn vanavond niet alleen bijeengekomen voor een smakelijk diner. Ook een spannend teambuildingsspel staat op het menu: Escape Game Kraak de Kluis. Hiervoor deelt onze quizmaster jullie eerst in teams in. Dan kan het spel beginnen. In het komende half uur dagen wij jullie uit met uitdagende raadsels en puzzels. Zijn jullie in staat om deze op te lossen? Geloof ons maar: dat gaat niet van zelf. Maar wanneer je slim samenwerkt, komen de antwoorden steeds dichterbij. En met deze ook de code van de kluis.

Hoofdgerecht

Na de eerste speelronde serveren een hoofdgerecht naar keuze. Natuurlijk laten de raadsels en puzzels je niet helemaal los. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Geniet van je hoofdgerecht en zorg voor nieuwe energie voor de tweede speelronde. Geloof ons: Elk team maakt nog de kans op de overwinning.

Escape Game - Deel II

Nu volgt de tweede ronde en dat is ook de finaleronde. Focus is nu extra belangrijk. Onze quizmaster geeft jullie nog meer uitdagende raadsels en puzzels. Maar nu ontdekken jullie ook hoe jullie de kluis kunnen kraken. Heb je de code gevonden? Dan mag jouw team proberen de kluis te openen. Maar let op: je hebt hiervoor een beperkt aantal pogingen.

Prijsuitreiking

Om de beurt proberen de teams de kluis te openen. Het team dat als eerste de code kraakt wint de prijs. Natuurlijk belonen wij het winnende team met een originele prijs. Van harte gefeliciteerd. De quizmaster neemt afscheid en wenst jullie een fijne avond. Maar voor jullie is de avond nog niet voorbij.

Dessert

Want wij serveren voor jullie nog een heerlijk dessert. Een goed moment om de teamprestaties te bespreken. Wat ging goed? Wat kon beter? Hoe dan ook: Het was een leuke avond vol spanning, gezelligheid én een heerlijk diner. Kortom: een origineel idee voor een personeelsuitje of ander uitje.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Martin de Bruin 12-06-2021

We hebben een leuke dag gehad en vonden de fotosessie het leukst. Met vriendelijke groet, Familie de Bruin

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

SBO de Branding 25-09-2020

We hebben een leuke middag gehad. Bedankt!

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Chris 09-07-2021

Heel leuk om collega's in Volendammer klederdracht te zien. Was een leuke activiteit om te doen!

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Corenso 10-09-2021

Het was prima georganiseerd. Wij hebben een leuke avond gehad.

Jolanda Smit 20-03-2019

jullie maken te weinig reclame voor jezelf onder de dorpsgenoten, van onze groep(31) kon niemand jullie, en dat is echt onterecht. jullie hebben een top avond verzorgt voor ons. we hebben een HELE leuke avond gehad en komen ZEKER nog een keer terug. gr fanfarecorps Wilhelmina Volendam

Christa Sneek 26-10-2019

We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Fonny Smink 26-11-2022

Wat hebben wij een geweldige middag/ avond gehad! Eerst de inburgeringscursus in Volendamse klederdracht. Hilarisch, wat een bekijks en wat een foto's zijn er van ons genomen. Daarna een heerlijke buffet en na het eten een pubquiz en kroegentocht! Super georganiseerd door Volendam Events. En niet te vergeten superleuke begeleiding! Onze vriendin werd 50 en hebben dit voor haar georganiseerd! Een uitje om nooit meer te vergeten! Bedankt!!

Chelina Lankhaar 07-03-2020

Hartelijk dank voor een supergezellig vrijgezellenfeest!!

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Judith 08-08-2020

We hebben een super dag gehad. Bedankt voor de organisatie.

Karina Hovestad 30-11-2019

Wat een fijne snelle service! Iedereen is zo vriendelijk. Volendam is een dorp om trots op te zijn. Het straalt ook zeker gastvrijheid uit! Wij komen weer een keertje terug.

Cremers 08-08-2020

We hebben alleen maar positieve reacties gehad van iedereen dus hebben we een top dag gehad door jullie organisatie! Bij deze super bedankt voor de geweldige dag. Vriendelijke groet, Erwin Cremers.

Cindy de Groot 15-08-2016

Prima avond. Kirsty voelt ons goed aan. Top begeleiding

Nina Janssen 30-11-2019

Het was super leuke en gezellige quiz met veel beeld- en muziekfragmenten. Bedankt voor de gezelligheid! 

CSU 20-07-2019

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.