Rondleiding Volendam & Ik hou van Volendam Quiz Diner

Rondleiding Volendam & Ik hou van Volendam Quiz Diner
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,50
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam & Ik hou van Volendam Quiz Diner

Wil je een rondleiding door Volendam en een feestelijke avond vol gezelligheid, spanning en hilariteit? Boek dan dit arrangement.

Rondleiding Volendam

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam met een gids in Volendams kostuum. De gids neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden in Volendam. Denk hierbij aan de visafslag, de Volendamse haven, het stolphoevekerkje, Het Doolhof en de Vincentiuskerk. Onze gids vertelt jullie enthousiast en weet jullie steeds te boeien met verrassende verhalen over de geschiedenis en de cultuur. En één ding staat vast: je weet na afloop meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Ik Hou van Volendam Quiz Diner
Welkom bij het Quiz Diner - Voorgerecht en drankje

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een eetcafé direct aan de haven. Jullie hebben vast een beetje trek! Mooi! Want wij serveren een smakelijk voorgerecht en een drankje naar keuze.

Volendam Quiz – Deel I

Na het voorgerecht is het tijd om met elkaar de strijd aan te gaan. Eerst deelt de quizmaster de teams in. Daarna volgt de speluitleg en activeren wij per team een mobiele telefoon als stemkastje. Nu zijn jullie klaar voor. En de quizmaster zeker ook. Aan de hand van uniek geluids- en beeldmateriaal stelt hij vragen over het beroemdste dorp van Nederland. De vragen zijn in verschillende categorieën ingedeeld, zoals geschiedenis, muziek, film & TV en sport. Zijn jullie in staat de vragen snel én juist te beantwoorden? Goed zo! Dan scoor je de meeste punten.

Hoofdgerecht Quiz Diner

Van quizzen krijg je nog meer trek. Daarom serveren wij na een half uur het hoofdgerecht. Jullie genieten hierbij van een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Tijdens het diner kletsen jullie gezellig bij. Of wellicht bespreken jullie liever de tactiek voor de volgende ronde.

Volendam Quiz - Deel II 

In de tweede ronde zijn er voor alle teams nieuwe kansen. De presentator laat nog even de tussenstand zien. Hoe staan jullie ervoor? En hoeveel punten staan jullie achter op de nummer 1? Onthoud dat er in de laatste ronde dubbele punten te verdienen zijn. Met andere woorden: bijna alle teams maken nog kans op de felbegeerde hoofdprijs.

Prijsuitreiking winnende team

De spanning stijgt want het moment van de prijsuitreiking is aangekomen. Welk team wordt de absolute nummer 1? Of wint het winnende team met slechts een paar punten van de nummer 2? Dan maakt de presentator het winnende team bekend. Applaus voor het winnende team! En bij een overwinning hoort de felbegeerde hoofdprijs! Na de prijsuitreiking neemt de quizmaster afscheid en wenst jullie nog een fijne avond.

Dessert Quiz Diner 

Na de prijsuitreiking serveren wij nog een heerlijk dessert als afsluiting van het Volendam Quiz Diner.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marijke Vermeeren 03-10-2020

Wij hebben een topweekend in Volendam gehad in Volendam met als aanvulling jullie activiteiten. Ga jullie zeker aanprijzen bij anderen. Groeten, Marijke Vermeeren.

AB Garagedeuren 19-03-2019

We hebben een top weekend gehad! Bedankt, het was super geregeld!

Mevrouw van der Meer 20-02-2021

Wat een leuke combinatie. We hebben ontzettend gelachen tijdens de workshop Volendams leren. In de Holland Quiz werden leuke, maar soms ook wel lastige vragen gesteld. Deze twee activiteiten pasten écht bij onze groep. We komen zeker een keer naar Volendam! 

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Hans Bezembinder 04-07-2020

We hebben een topuitje gehad

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Van Arnhem 22-05-2021

Het was een leuke middag, met een leuke gids, we hebben ervan genoten!!! Ga zo door!!!

Eline Tol 29-02-2020

Ramon en Crelis, bedankt voor de geslaagde avond! iedereen vond het heel erg leuk! ik hoor alleen maar positieve reacties.

Stichting Scheepsvaart 26-10-2019

Kan niet anders zeggen dat dit uitje geweldig was. Volgens mijn baas smaakt dit naar meer. Heel erg bedankt allemaal.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Vriendengroep uit Vinkel 09-11-2019

Beste Ramon en Vanessa, Wij vonden het een super weekend in Volendam. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid. Groeten de vriendengroep uit Vinkel (NB)

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Brabers 18-07-2020

Bedankt voor de leuke dag, het meedenken en de prettige communicatie!

Heer Vijzelaar 09-10-2022

Leuke dag gehad. Complimenten!

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Christina 26-11-2022

Vanbinnen een mooie winkel/locatie. Ontzettend vriendelijk, hardwerkend en behulpzaam personeel. Aanrader om daar een workshop te doen!

Vriendengroep Wals 26-09-2020

We hebben het heel erg leuk en gezellig gehad, het is voor ons allemaal een top weekend geweest. We zullen het aan iedereen door vertellen dat jullie het reuze goed hebben georganiseerd.

HVO Querido 08-06-2019

Was helemaal goed! Dank jullie wel

Onderstal 14-11-2020

Het was een geslaagde quiz!