Rondleiding Volendam & Ik hou van Volendam Quiz Diner

Rondleiding Volendam & Ik hou van Volendam Quiz Diner
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,50
p.p. incl BTW


Rondleiding Volendam & Ik hou van Volendam Quiz Diner

Wil je een rondleiding door Volendam en een feestelijke avond vol gezelligheid, spanning en hilariteit? Boek dan dit arrangement.

Rondleiding Volendam

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam met een gids in Volendams kostuum. De gids neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden in Volendam. Denk hierbij aan de visafslag, de Volendamse haven, het stolphoevekerkje, Het Doolhof en de Vincentiuskerk. Onze gids vertelt jullie enthousiast en weet jullie steeds te boeien met verrassende verhalen over de geschiedenis en de cultuur. En één ding staat vast: je weet na afloop meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Ik Hou van Volendam Quiz Diner
Welkom bij het Quiz Diner - Voorgerecht en drankje

Onze quizmaster heet jullie van harte welkom in een eetcafé direct aan de haven. Jullie hebben vast een beetje trek! Mooi! Want wij serveren een smakelijk voorgerecht en een drankje naar keuze.

Volendam Quiz – Deel I

Na het voorgerecht is het tijd om met elkaar de strijd aan te gaan. Eerst deelt de quizmaster de teams in. Daarna volgt de speluitleg en activeren wij per team een mobiele telefoon als stemkastje. Nu zijn jullie klaar voor. En de quizmaster zeker ook. Aan de hand van uniek geluids- en beeldmateriaal stelt hij vragen over het beroemdste dorp van Nederland. De vragen zijn in verschillende categorieën ingedeeld, zoals geschiedenis, muziek, film & TV en sport. Zijn jullie in staat de vragen snel én juist te beantwoorden? Goed zo! Dan scoor je de meeste punten.

Hoofdgerecht Quiz Diner

Van quizzen krijg je nog meer trek. Daarom serveren wij na een half uur het hoofdgerecht. Jullie genieten hierbij van een vlees-, vis of vegetarisch gerecht. Tijdens het diner kletsen jullie gezellig bij. Of wellicht bespreken jullie liever de tactiek voor de volgende ronde.

Volendam Quiz - Deel II 

In de tweede ronde zijn er voor alle teams nieuwe kansen. De presentator laat nog even de tussenstand zien. Hoe staan jullie ervoor? En hoeveel punten staan jullie achter op de nummer 1? Onthoud dat er in de laatste ronde dubbele punten te verdienen zijn. Met andere woorden: bijna alle teams maken nog kans op de felbegeerde hoofdprijs.

Prijsuitreiking winnende team

De spanning stijgt want het moment van de prijsuitreiking is aangekomen. Welk team wordt de absolute nummer 1? Of wint het winnende team met slechts een paar punten van de nummer 2? Dan maakt de presentator het winnende team bekend. Applaus voor het winnende team! En bij een overwinning hoort de felbegeerde hoofdprijs! Na de prijsuitreiking neemt de quizmaster afscheid en wenst jullie nog een fijne avond.

Dessert Quiz Diner 

Na de prijsuitreiking serveren wij nog een heerlijk dessert als afsluiting van het Volendam Quiz Diner.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Boelema 22-04-2023
Van Soeren Jansen 14-09-2023

We hebben een top dag gehad, goed geregeld, dank jullie wel.

M. van Staden 28-05-2023
Badmintonclub Rijswijk 09-07-2022

Het was een super dag, alles was TOPPIE geregeld. hartelijk dank daarvoor namens de Badminton club in Rijswijk. Onze gids was voortreffelijk.

Joyce Schuit 30-09-2023

Wij hebben echt een TOP dag en avond gehad. @Ramon: super bedankt voor je enthousiasme en goede begeleiding van ons zooitje ongeregeld. Mede dankzij jou hebben we een kroegentocht gehad die ons nog lang zal heugen.
 

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Amber van Gils 01-07-2023

We hebbe neen ontzettend leuke dag gehad door jullie goede organisatie!

Jolanda Stroet 02-07-2023
S. Greuter 07-04-2023

Wij hebben een super leuke escape room gehad. Ik ga zeker nog een keer een escape room bij jullie boeken, want vond het super leuk.
 

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Fred Balster 25-07-2023
Ed Bobeldijk 30-09-2023

Was wederom weer dik voor elkaar. We hebben genoten van de dag

Rochdale 19-03-2019

Zeer leuke dag gehad!

Margot Keurentjes 04-04-2023

Ga zo door!

Jolanda 29-06-2023

Was een super mooie dag.

Ruud Zanders 11-03-2023
Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Stebru Bouw, Richard Schippers 22-06-2023
Schut 14-03-2020

Geweldig om ook de 'achterkant' van Volendam te ontdekken. Geweldige gids die ons met de verhalen door het Doolhof liet lopen.

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!