Rondleiding met gids & Top 2000 Pop Quiz Diner

Rondleiding met gids & Top 2000 Pop Quiz Diner
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

52,50
p.p. incl BTW


Rondleiding met gids & Top 2000 Pop Quiz Diner

Ontdek met een enthousiaste gids de hoogtepunten van Volendam. Beleef daarna een gezellig én spannend Top 2000 Pop Quiz Diner.

Rondleiding Volendam

Ontdek de mooiste plekjes van Volendam met een gids in Volendams kostuum. De gids neemt je mee langs de mooiste bezienswaardigheden in Volendam. Denk hierbij aan de visafslag, de Volendamse haven, het stolphoevekerkje, Het Doolhof en de Vincentiuskerk. Onze gids vertelt jullie enthousiast en weet jullie steeds te boeien met verrassende verhalen over de geschiedenis en de cultuur. En één ding staat vast: je weet na afloop meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Top 2000 Pop Quiz Diner
Welkom allemaal

We heten jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé. We starten de avond met een smakelijk voorgerecht en een drankje naar keuze. Hebben jullie er zin in? Wij in ieder geval wel.

Top 2000 Quiz deel I

Na het voorgerecht is het tijd voor de Top 2000 Quiz. Onze quizmaster deelt de teams in. Vervolgens activeert elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie er klaar voor? Wij in ieder geval wel. De spanning stijgt. Zijn jullie in staat om de uitdagende vragen over de grootste hits en artiesten te beantwoorden? Mooi, want dan scoor je punten. Gezellig wordt het sowieso, want waar muziek is, is gezelligheid.

Hoofdgerecht: Eet smakelijk

We onderbreken de quiz met een welverdiend hoofdgerecht. Wij serveren het gerecht naar keuze. Jullie hebben tijd om gezellig bij te kletsen. Staat je team niet op de eerste plaats? Maak je geen zorgen. In de volgende ronde zijn er nieuwe kansen. Geef niet op!

Top 2000 Quiz Deel II

In de tweede ronde stellen we nog meer uitdagende vragen. Kijk en luister naar de grootste hits en artiesten allertijden. Reken maar dat jullie veel liedjes en artiesten herkennen. Maar zijn jullie ook in staat om de verschillende vragen snel en juist te beantwoorden? Dat is de vraag. 

Prijsuitreiking

Na de tweede speelronde is het tijd voor de prijsuitreiking. De spanning stijgt. Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor? De presentator laat de spanning nog meer stijgen. Dan klinkt er applaus voor het winnende team. Onze presentator bedankt jullie voor jullie enthousiasme en wenst jullie nog een fijne avond.

Dessert

Jullie avond is nog niet voorbij. Want jullie sluiten het quiz diner af met een heerlijk dessert. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Zwaanet Grit 21-09-2019

Dit was echt te gek. Een geweldige dag! Wij hebben erg genoten!

Lieke Bader 22-04-2023
Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Kate Vrijhof 26-05-2023

Alles was geweldig!

Arina Baan 02-04-2016

We hebben een leuke gezellige dag gehad.

Hausfeld, Andrea 30-06-2023
Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Peters 02-06-2021

Was een gezellig uitje met boottocht naar Marken. Foto was leuk aandenken! Erg blij mee!

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Henk Bruin 18-02-2023
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Nicole Hage 23-03-2024
Sandra Lascaris 29-10-2023

Vonden t superrr leuk erg goed geregeld allemaal..voor herhaling vatbaar

Van Bekkum Bridge, Franklin 02-09-2023
Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Grijpma 14-03-2020

Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Grobbink 10-06-2023
Marleen van Gelder 23-03-2023
Ici Paris XL, Debbie 15-06-2023
Angela van Maanen 20-07-2023