Wie is de Gladde Aal Volendam

9,3 zeer goed
Wie is de Gladde Aal Volendam
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
22,50
p.p. incl BTW


Wie is de Gladde Aal VolendamWie is de Gladde Aal VolendamWie is de Gladde Aal VolendamWie is de Gladde Aal VolendamWie is de Gladde Aal VolendamWie is de Gladde Aal Volendam

Originele teambuilding met team, afdeling of het hele bedrijf. 

Ontvangst met drankje

We heten jullie van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Natuurlijk krijgen jullie eerst een drankje naar keuze.

Speluitleg 'Wie is de Gladde Aal'?

Tijdens het drankje starten we met de speluitleg. Het is de bedoeling, dat jullie in teams zoveel mogelijk punten scoren bij diverse opdrachten, zoals foto-opdrachten, raadsels en puzzels. Maar let op: in elk team zit een Gladde Aal die van tevoren is ingelicht en alle goede antwoorden kent. Dus terwijl je als team probeert punt na punt te scoren, is de Gladde Aal stiekem bezig om jullie voortdurend dwars te zitten. Zijn jullie in staat om deze saboteur te ontdekken? Of laten jullie je misleiden door een geniaal voorbedacht plan?

Ontmaskering Gladde Alen en prijsuitreiking

Om een vastgestelde tijd komen alle teams weer samen. De spelbegeleider gaat nu kijken welk team de meeste en minste punten heeft gescoord. Want er zijn prijzen voor het winnende team en de beste Gladde Aal. Vervolgens mogen de Gladde Alen zich bekendmaken. Reken maar dat dit voor enorme hilariteit zorgt.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Koffiepartners, Carmen 15-09-2023

Was een super leuk teamuitje! Het was helemaal top geregeld, dank!

Stephanie Zwarthoed 28-07-2023
JC Zaanstad 15-07-2023
Zorgcirkel, Karin van Scherpenzeel 08-06-2023
Alberta 04-11-2022

We hebben een hele leuke middag gehad!

Combineer Wie is de Gladde Aal met andere activiteiten

Wie is de Gladde Aal is prima te combineren met andere arrangementen en activiteiten rondom de Volendammer dijk, zoals een foto in klederdracht, Volendam Belevenis, boottocht, lunch en/of diner. 

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Koffiepartners, Carmen 15-09-2023

Was een super leuk teamuitje! Het was helemaal top geregeld, dank!

Stephanie Zwarthoed 28-07-2023
JC Zaanstad 15-07-2023
Zorgcirkel, Karin van Scherpenzeel 08-06-2023
Alberta 04-11-2022

We hebben een hele leuke middag gehad!