Top 2000 Pop Quiz Diner

Top 2000 Pop Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

45,00
p.p. incl BTW

Beleef een muzikale en culinaire avond in een eetcafé aan de Volendamse haven.

Welkom allemaal

We heten jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé. We starten de avond met een smakelijk voorgerecht en een drankje naar keuze. Hebben jullie er zin in? Wij in ieder geval wel.

Top 2000 Quiz deel I

Na het voorgerecht is het tijd voor de Top 2000 Quiz. Onze quizmaster deelt de teams in. Vervolgens activeert elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie er klaar voor? Wij in ieder geval wel. De spanning stijgt. Zijn jullie in staat om de uitdagende vragen over de grootste hits en artiesten te beantwoorden? Mooi, want dan scoor je punten. Gezellig wordt het sowieso, want waar muziek is, is gezelligheid.

Hoofdgerecht: Eet smakelijk

We onderbreken de quiz met een welverdiend hoofdgerecht. Wij serveren het gerecht naar keuze. Jullie hebben tijd om gezellig bij te kletsen. Staat je team niet op de eerste plaats? Maak je geen zorgen. In de volgende ronde zijn er nieuwe kansen. Geef niet op!

Top 2000 Quiz Deel II

In de tweede ronde stellen we nog meer uitdagende vragen. Kijk en luister naar de grootste hits en artiesten allertijden. Reken maar dat jullie veel liedjes en artiesten herkennen. Maar zijn jullie ook in staat om de verschillende vragen snel en juist te beantwoorden? Dat is de vraag. 

Prijsuitreiking

Na de tweede speelronde is het tijd voor de prijsuitreiking. De spanning stijgt. Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor? De presentator laat de spanning nog meer stijgen. Dan klinkt er applaus voor het winnende team. Onze presentator bedankt jullie voor jullie enthousiasme en wenst jullie nog een fijne avond.

Dessert

Jullie avond is nog niet voorbij. Want jullie sluiten het quiz diner af met een heerlijk dessert. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Lex Prins 06-02-2021

We zijn enorm uitgedaagd tijdens deze voetbalquiz. Het was spannend tot het einde! Quizmaster wist ook veel te vertellen. Zeer geslaagd!

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

VVSmitshoek 22-06-2019

Was een super leuk uitje en dus erg geslaagd. Geen enkele klacht. Linsey heeft ons TOP geholpen!

Sarlemijn 12-10-2019

We hebben een ontzettend leuke avond gehad en namens ons hele team - hartelijk bedankt!

Onderstal 14-11-2020

Het was een geslaagde quiz! 

De Ruiter 19-03-2019

Goed geregeld, liep goed in elkaar over en alles lekker dicht bij elkaar. Eten was niet alles zoals we besteld hadden maar prima opgelost. Foto leuk maar wel erg routine matig, maar begrijp met zoveel toeristen dat het niet anders kan bijna.

Gerda Vriend 20-06-2020

Was erg goed in een leuk en gezellig café. En we hebben de sleutel gevonden. Zijn niet eens toe gekomen aan de puzzeltocht. Komen in januari daarvoor terug.

Heer Bobeldijk 01-10-2022

We hebben enorm genoten van dit evenement en de gastvrijheid. Alles was prima voor elkaar.

Corrie Huisman 25-07-2020

Hele leuke dag gehad met elkaar een toppertje dat wij zullen promoten bij vrienden en familie. Groetjes Corrie Huisman en familie

Hoogendoorn 19-03-2019

Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Langerak 19-03-2019

We vonden echt echt ontzettend leuk! Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wel vonden we de opdrachten wat moeilijk voor de tijd die we er voor hadden. Een uur zou misschien wat beter zijn. We waren met z’n vijven en waren nog net voor de tijd ontsnapt.

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Monique, Havensteder 11-07-2020

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids.

De Vlamboog 22-06-2019

We waren met 25 personen. Iedereen heeft zich vermaakt en was dol enthousiast!! Hartelijk dank. Ik zal jullie zeker aan anderen aanraden.

De Haan 29-05-2021

Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!

Westfries Gasthuis 28-03-2018

Was een zeer geslaagd uitje, jullie hebben er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen. Gezellige ambiance mede door de kerstdecoratie. Top gedaan!

Aramco 23-07-2020

Complimenten voor de organisatie. Erg netjes, snel en hulpvaardig. Zal jullie zeker aanbevelen!

Astrid Miltenburg 29-08-2020

Super leuke middag gehad. Fijn dat het helemaal verzorgd is. Professioneel, middagvullend en goed georganiseerd. Een aanrader!

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Eric Huberts 15-08-2020

Overal vriendelijk ontvangen, alles top geregeld. Gaan we zeker nog eens doen.