Top 2000 Pop Quiz Diner

Top 2000 Pop Quiz Diner
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Beleef een muzikale en culinaire avond in een eetcafé aan de Volendamse haven.

Welkom allemaal

We heten jullie van harte welkom in een gezellig eetcafé. We starten de avond met een smakelijk voorgerecht en een drankje naar keuze. Hebben jullie er zin in? Wij in ieder geval wel.

Top 2000 Quiz deel I

Na het voorgerecht is het tijd voor de Top 2000 Quiz. Onze quizmaster deelt de teams in. Vervolgens activeert elk team een mobiele telefoon als stemkastje. Zijn jullie er klaar voor? Wij in ieder geval wel. De spanning stijgt. Zijn jullie in staat om de uitdagende vragen over de grootste hits en artiesten te beantwoorden? Mooi, want dan scoor je punten. Gezellig wordt het sowieso, want waar muziek is, is gezelligheid.

Hoofdgerecht: Eet smakelijk

We onderbreken de quiz met een welverdiend hoofdgerecht. Wij serveren het gerecht naar keuze. Jullie hebben tijd om gezellig bij te kletsen. Staat je team niet op de eerste plaats? Maak je geen zorgen. In de volgende ronde zijn er nieuwe kansen. Geef niet op!

Top 2000 Quiz Deel II

In de tweede ronde stellen we nog meer uitdagende vragen. Kijk en luister naar de grootste hits en artiesten allertijden. Reken maar dat jullie veel liedjes en artiesten herkennen. Maar zijn jullie ook in staat om de verschillende vragen snel en juist te beantwoorden? Dat is de vraag. 

Prijsuitreiking

Na de tweede speelronde is het tijd voor de prijsuitreiking. De spanning stijgt. Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor? De presentator laat de spanning nog meer stijgen. Dan klinkt er applaus voor het winnende team. Onze presentator bedankt jullie voor jullie enthousiasme en wenst jullie nog een fijne avond.

Dessert

Jullie avond is nog niet voorbij. Want jullie sluiten het quiz diner af met een heerlijk dessert. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Anita Beljaars 20-03-2019

Groepsfoto zou leuk zijn. Prijs voor evenement redelijk. Linsey deed het heel goed.

Simone Groels 26-03-2023

Wij hebben van alles erg genoten.
Duidelijke communicatie vanaf begin via mail tot leuke weetjes over Volendam. En afgesloten met een super lunch bij de palingrokerij. Was top!

 

C. Eeken 06-01-2023

We hebben genoten van de rondleiding en heel veel opgestoken over Volendam!

Sandra Kingma 03-10-2023

Het Klompen schilderen was te kort i.v.m. droogtijd en overschilderen.
Voor de rest hebben we geen enkele wanklank gehoord. Wat een goed verzorgde dag was het.
Nogmaals bedankt voor de fijne organisatie (en de stroopwafels :-))

Restaurant Koenders 28-08-2016

Goedemorgen, Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving! Groetjes Miranda Koenders

Lisette Koers 27-09-2023
Veronique van Leeuwen 03-06-2023
Annemarie Bruijel 09-04-2016

De communicatie tussen Ramon en ons, was prima en direct antwoord als we een vraag hadden. Waarvoor onze dank.
De workshop Volemdams praten was erg geslaagd. De `docent`vertelde leuk.
Iedereen heeft genoten van deze dag.

Sylvia Goos 26-08-2023
Marinka 12-05-2023

Super geregeld en meedenkend! Alle gasten waren super blij!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Melissa Nievelstein 10-02-2024

Alles was fantastisch geregeld!

Fiona van Beurden 02-05-2023
De Knipperij 04-07-2020

Echt super geregeld!!

Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Gerda Duin 03-09-2023

Hallo we hebben enorm genoten. Kritische schoonzoon (met een knipoog) gaf nog aan dat één van de vragen uit de puzzelquiz niet klopt, er waren (volgens hem) geen masten te vinden op een pleintje. Echt een super leuke dag hoor, bedankt!
Groeten, Gerda

Arina Baan 02-04-2016

We hebben een leuke gezellige dag gehad.

Ciska 06-02-2021

Hele leuke combinatie van zingen en vragen. De zangeres zong ook nog een liedje voor ons. Zeer gezellig, ondanks dat het online was! 

Van Noord 20-08-2023

Wij hebben een geweldige dag gehad! Ook het weer werkte mee.
Bedankt!

Ron de Bruin 23-03-2024
Ben en Henriëtte Beemsterboer 15-09-2023