Walking Dinner

Walking Dinner
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

69,50
p.p. incl BTW

Combineer een uitstekend driegangendiner op drie verschillende locaties met een rondleiding door Volendam.

Ben je op zoek naar een unieke manier om Volendam te verkennen terwijl je geniet van heerlijk eten en drinken? Dan is ons Walking Dinner precies wat je zoekt! Deze ervaring combineert een smakelijk driegangendiner met een boeiende rondleiding langs de mooiste plekjes van Volendam.

Bij aankomst in het restaurant worden jullie verwelkomd door onze gids. Even later worden de drankjes geserveerd en genieten jullie van het voorgerecht. Maar dit is slechts het begin van een culinaire en culturele reis door Volendam.

Na het voorgerecht is het tijd om op pad te gaan voor een rondleiding langs de hoogtepunten van Volendam. Onze ervaren gids neemt jullie mee naar de leukste bezienswaardigheden zoals de visafslag, de stolphoevekerk en de pittoreske vissershuisjes in het Doolhof. Onderweg deelt de gids fascinerende verhalen van toen en nu, waardoor jullie meer te weten komen over de geschiedenis en cultuur.  

Na ongeveer 30 minuten brengt onze gids jullie naar de volgende dinerlocatie. Hier staat een smakelijk hoofdgerecht naar keuze voor jullie klaar. Hierbij serveren wij een drankje naar keuze. Na het hoofdgerecht begint het tweede deel van de rondleiding, waarbij andere bezienswaardigheden worden bezocht en meer boeiende verhalen worden gedeeld.

Tenslotte komen jullie aan in het laatste restaurant, waar het dessert wordt geserveerd. 

Met ons Walking Dinner ontdek je Volendam op een unieke en smakelijke manier. Hierbij gaan culinair genot en culturele ontdekking hand in hand. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en reserveer nu voor een avond vol lekker eten, boeiende verhalen en onvergetelijke herinneringen!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mevrouw Sandy 29-04-2023

We hebben een heel fijn weekend gehad en zullen het anderen aanraden.

Haaring 26-10-2019

Echt super, Kim kanjer. Ben nog schor.

Ton van Seeters 20-05-2023

Het was netjes verzorgd, mooi boekje met voor ons al wat oudere deelnemers duidelijke (grote) letters, goede uitleg op de dijk, leuke vragen en soms best wel moeilijk. We hadden er ook wel enkele fout maar dat mocht de pret niet drukken.

Tonny Angenent 30-05-2015

Hallo Ramon, Nogmaals hartelijk dank het was echt TOP, niet één die iets op te merken had, (hadden ze waarschijnlijk ook niet gedurfd, grapje) ha ha. Nogmaals dank en we zullen jullie ongetwijfeld aanbevelen. Met vriendelijke groet,

Karin Langenhuizen 23-09-2023

We hadden een super leuke dame die ons begeleidde tijdens het spel. We kregen daarna een fijne uitleg voor de rest van de dag.

Klijn 28-09-2019

Wij zijn zeer te spreken over Volendam Events. Goede organisatie, klantvriendelijk. Klasse, ga zo door!

Ally Petitjean 02-10-2022

We hebben een heerlijke dag gehad iedereen vond het leuk. We hebben aan dit programma nog een bezoek Marken toegevoegd. Komen zeker nog een keer. Als je mailt of belt krijg je gelijk antwoord. Heel vriendelijk. Top!!!!

Irma van Moergestel 10-04-2023
Tine de Ronde 17-02-2014
Mevrouw Laura 30-04-2023

Het was een supere leuke dag, fijne uitleg gehad voor de tour. 

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Marcel Wallage 14-05-2023

Leuke middag!

Wilma de Greef 01-03-2023
Mevrouw Clariska 21-04-2023

Super leuk! Ondanks het slechte weer toch een leuke tour gehad. Organisatie is top!

Kloen 17-06-2023

Super event ,hele fijne en gezellige gids Lindsay. Prima prijs /kwaliteit verhouding.
Kom zeker weer bij jullie terug en heb jullie al aanbevolen in mijn netwerk .
Groetjes Diana

Ron de Bruin 23-03-2024
Kinderrijk 22-08-2020

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Heel gezellig, enorm gelachen en alles was goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!

Petra Deutekom 05-06-2021

Wij hebben een super gezellige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!!

Mevrouw Schenk 08-10-2022

Het was geweldig, echt een aanrader!

Heer van Klinken 17-10-2022

Ga zo door. Zeer tevreden. 

Langerak 19-03-2019

We vonden echt echt ontzettend leuk! Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en het is zeker voor herhaling vatbaar. Wel vonden we de opdrachten wat moeilijk voor de tijd die we er voor hadden. Een uur zou misschien wat beter zijn. We waren met z’n vijven en waren nog net voor de tijd ontsnapt.