Wie is de Gladde Aal Diner Volendam

Wie is de Gladde Aal Diner Volendam
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
3,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

49,50
p.p. incl BTW

Wie is die listige Gladde Aal aan jullie tafel? Geniet van een smakelijk, spannend en gezellig avondje uit. 

Benieuwd wie de 'Gladde Aal' aan jullie tafel is? Het avontuur begint in een gezellig eetcafé aan de haven van Volendam. Onze spelbegeleider heet jullie van harte welkom en deelt de deelnemers in teams in. Elk team krijgt een eigen tafel.  Na het smakelijke voorgerecht gaat de eerste ronde van start. Jullie moeten zo snel mogelijk diverse raadsels en puzzels oplossen. Maar let op: aan elke tafel zit een 'Gladde Aal', die beter voorbereid is dan je denkt. Deze saboteur doet er alles aan om jullie zo min mogelijk punten te laten scoren. Kunnen jullie ontdekken wie het is?

Na het voorgerecht staat het hoofdgerecht op het menu, met keuze uit vlees, vis- of vegetarische gerechten. Klaar voor de tweede ronde? Opnieuw moeten jullie diverse vraagstukken zo snel mogelijk oplossen. Zullen jullie dit snel en goed kunnen doen, of trappen jullie in de listig opgezette val van de 'Gladde Aal'? Aan het einde van de tweede ronde worden alle antwoorden besproken en de Gladde Alen ontmaskerd. Het beste team en de beste Gladde Aal verdienen naast eeuwige roem een originele prijs.

Het programma:

  • 18.00 uur: Welkom met aansluitend voorgerecht
  • 18.45 uur: Uitleg spel / spelronde 1
  • 19.15 uur: Hoofdgerecht
  • 20.00 uur: Spelronde 2 / Prijsuitreiking
  • 20.45 uur: Dessert
  • 21.30 uur: Einde programma

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Chantal Hofstra 22-04-2023
Tine de Ronde 17-02-2014
S. Broekhuizen 20-03-2023

Wij hebben een top zussendag gehad!

Moniek Walhout 30-04-2023
Joyce Wessels 18-07-2020

Echt een aanrader. Goed georganiseerd, ondanks dat wij te laat waren, waar overigens niet moeilijk over werd gedaan. Geweldig leuke dag gehad!!

Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!

 

Heer Van den Bosch 11-03-2023

Leuke enthousiaste organisatie en medewerkers. Prima arrangementen.

ABN AMRO 20-03-2019

Zeer geslaagde middag. Jullie denken goed mee en zijn zeer flexibel als er ad hoc wijzigingen in het programma doorgevoerd moeten worden. Zal jullie zeker aanraden bij anderen die een bezoekje brengen of een evenement in Volendam willen gaan houden.

Van Geenen 26-09-2020

Dank voor de goede zorgen, gasten waren erg enthousiast. TOP. Wellicht tot een volgende keer!!

Schut 14-03-2020

Geweldig om ook de 'achterkant' van Volendam te ontdekken. Geweldige gids die ons met de verhalen door het Doolhof liet lopen.

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

M Post 07-07-2023
Vrije Universiteit Amsterdam 18-12-2020

Spannende online escape game. Verrassende opdrachtne. We hebben het gehaald! Dat maakte het nog eens extra leuk! 

Sanne Teunissen 01-04-2023

Heel erg leuk georganiseerd, vond wel dat de hulp vd organisatie wat meer tijd voor ons mocht nemen qua uitleg. Was beetje snel ivm drukte van groepen wat binnenkwamen.

Elke 26-08-2022

We hebben een gezellige dag gehad, dank voor de snelle organisatie!

Bastiaansen 23-05-2015

Zeer geslaagde dag en avond! zeker voor herhaling vatbaar dankzij een leuk en enthousiast team van Volendam Events.

Carla Siegersma 03-06-2023
Balsters 19-03-2019

Was echt super leuk, we wilden nog wel doorgaan, maar tijd was op.

Perquin 19-03-2019

Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!

Linda van Reeven 04-05-2023

Heerlijke dag gehad, alles was perfect geregeld! Complimenten.

Lieke Bader 22-04-2023