E Chopper Puzzeltocht in teams

9,5 zeer goed
E Chopper Puzzeltocht in teams
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

57,50
p.p. incl BTW

Zijn jullie klaar voor een onvergetelijk avontuur? Dit unieke uitje combineert teambuilding en puzzelplezier, terwijl je geniet van Volendam en omgeving. 

Het avontuur begint in een typisch Volendams café, waar we jullie verwelkomen met een drankje naar keuze. Na een korte introductie en teamindeling is het tijd om op pad te gaan. Stap op een E-chopper, een elektrische scooter die jullie geruisloos door de straten van Volendam, Edam en Monnickendam leidt. Voor degenen zonder rijbewijs is er de optie om de omgeving te verkennen op een e-fatbike.

Puzzelen en punten verdienen

Tijdens de tocht bezoeken jullie verschillende bezienswaardigheden en beantwoorden jullie uitdagende vragen. Het is een combinatie van goed om je heen kijken, slim puzzelen en teamwork. Met elk juist antwoord verdient jullie team punten, dus blijf scherp en werk goed samen. Alleen dan maak je kans op de overwinning.

Aan het einde wacht eeuwige roem en prijzen

Na een paar uur keren jullie terug naar het café voor de prijsuitreiking. Onder het genot van nog een drankje worden de punten geteld en wordt het winnende team bekendgemaakt. Het winnende team verdient niet alleen eeuwige roem, maar ook een passende prijs.

Kortom, de E-chopper Puzzeltocht is de perfecte combinatie van avontuur, teamwork en plezier, en biedt een unieke manier om Volendam en omgeving te verkennen. Of jullie nu lokale inwoners zijn of van buitenaf komen, dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle collega's die deelnemen.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Jose van den Oord 01-06-2023
Ferry 24-07-2021

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Jose van den Oord 01-06-2023
Ferry 24-07-2021

Was een TOP dag, dank voor de goede zorgen!