Experience Volendam

Experience Volendam
Informatie.
Van 2 tot 200 pers
0,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

8,75
p.p. incl BTW

Ga terug in de tijd met een VR-bril en ontdek het Volendam van 1916.

Een gastheer of gastvrouw heet jullie van harte welkom. Het is tijd voor de Experience Volendam. We nemen jullie mee naar het Volendam van 1916. Je ziet oma (ootje) met haar kleindochter virtueel aan tafel zitten in een typisch Volendams ingericht huisje. We vertellen over de klederdracht, hoe de mensen werkten en leefden en hoe gezinnen sliepen in een bedstee. Samen wandelen jullie naar beneden. Je komt terecht in een straatje van zo’n 100 jaar geleden. Hier volgt een uitleg over het ontstaan van Volendam. Dan is het tijd om de boot in te stappen. Elke deelnemer krijgt een Oculus Rift op. Dit is een VR-bril en deze bril omsluit je ogen. Vanbinnen zie je een beeld. Zodra je je hoofd beweegt, draait het beeld mee. Wij vertellen het verhaal van jonge visser die uit varen gaat, de watersnoodramp overleeft en op zoek gaat naar zijn aanstaande bruid.  

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Monique, Havensteder 11-07-2020

Bedankt voor een superleuke strak georganiseerde dag Volendam. Waren ook erg blij met de aardige en enthousiast vertellende gids.

Mevrouw van der Meer 20-02-2021

Wat een leuke combinatie. We hebben ontzettend gelachen tijdens de workshop Volendams leren. In de Holland Quiz werden leuke, maar soms ook wel lastige vragen gesteld. Deze twee activiteiten pasten écht bij onze groep. We komen zeker een keer naar Volendam! 

Marieth Groot 12-06-2021

Was gezellig!!! En zeker aan te bevelen voor anderen.

HVO Querido 08-06-2019

Was helemaal goed! Dank jullie wel

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Familie Ween 25-07-2020

Wij hebben allemaal een geslaagde dag in Volendam gehad, vonden het echt heel erg leuk. Bedankt!

Groep Van Beest 11-07-2020

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Erg vriendelijke mensen die terecht trots op hun dorp zijn. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken.

Diana Janssen 14-08-2020

Het was leuk om te doen en goed voor mekaar allemaal

Van Helvert 05-07-2019

prima dag gehad! bedankt!

Myrthe 01-12-2022

Hele leuke activiteit op een mooie locatie in Volendam!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Ben van Dongen 12-09-2020

De gehele groep heeft zich prima vermaakt afgelopen zaterdag. Alles was goed geregeld.

Maas 18-07-2020

We hebben een hele leuke dag gehad. Goed georganiseerd en heel vriendelijk ontvangen.

Sandra Feijen 11-09-2020

We gaan jullie zeker aanbevelen!

Rianne van Dongen 04-07-2020

Het was een leuke invulling van de middag die wij in Volendam waren.

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Topaz 18-12-2020

Hele leuke beeld- en geluidsfragmenten. En super om toch een activiteit samen te doen. De quizmaster kwam met leuke weetjes en hij wist veel. Voor herhaling vatbaar, maar dan natuurlijk met een andere online quiz! 

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.

Griffioen 08-08-2020

We hebben genoten! bedankt!

CSU 20-07-2019

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!