Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]

Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]
Informatie.
Van 10 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
32,50
p.p. incl BTW


Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]Fietspuzzeltocht Edam & Volendam [in teams]

Ontdek Edam en Volendam tijdens een fietspuzzeltocht langs de leukste bezienswaardigheden. Welk team scoort de meeste punten en wint de prijs?

Ga met je collega’s de strijd aan om de meeste punten tijdens een fietspuzzeltocht door Edam en Volendam. Bij aankomst in een café aan de Volendamse haven heet onze spelbegeleider jullie van harte welkom. Eerst even wat drinken. Voor je het weet staat je drankje klaar.

Na het ontvangstmoment maakt de spelbegeleider een teamindeling en legt het programma uit. Vervolgens verkennen jullie de mooiste plekjes van Edam en Volendam. In Edam bezoek je de dam met rondom prachtige monumentale panden zoals het gemeentehuis, de speeltoren, de kaaswaag en de Grote Kerk. En één ding is zeker: Edam is net klein Amsterdam. Naast de vele monumentale gebouwen vind je namelijk talrijke grachten. Maar ook Volendam is een bezoek meer dan waard. Volendam staat bekend om zijn wereldberoemde vissershaven, het adembenemende uitzicht op voormalig eiland Marken en de kleine vissershuisjes in het oudste woonwijkje van Volendam, het Doolhof. In het puzzelboekje vind je bij elke bezienswaardigheid leuke wetenswaardigheden en uitdagende vragen. Zijn jullie in staat om alle vragen juist te beantwoorden? Dat lukt alleen, wanneer jullie de omgeving bestuderen, samenwerken en puzzelen.

Na de tocht komen jullie weer samen in het café. Onze spelbegeleider neemt de boekjes in en telt de punten. Natuurlijk wil nu iedereen weten welk team gewonnen heeft. Maar eerst nog even de goede antwoorden. Dan is het tijd om het winnende team bekend te maken. Er klinkt gejuich en applaus. Tot slot overhandigt onze spelbegeleider de prijs aan de trotse winnaars. Goed gedaan!

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

Hoogendoorn 19-03-2019

Complimenten. We hebben een fantastische dag gehad. Een bijzondere herinnering aan onze 45 jarige huwelijksdag om dit met alle leeftijden zo te vieren. We hebben genoten.

Van Es 24-09-2020

Organisatie helemaal top. Hebben een geweldige dag gehad.

Nissan 12-09-2020

Prima dag in een gezellige sfeer. Sympathieke mensen bij zowel de foto sessie, de zeiltocht en de bediening in het restaurant. Alles liep op rolletjes.

Marcia Claasse 20-03-2019

Ondanks het slechte weer heeft iedereen een top dag gehad! Goed geregeld allemaal! Shout out naar Lindsey en Ramon, keep up the good work

Macha Jansen 19-03-2019

Ik vond het een top weekend

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Irene Smal 17-07-2021

Het hele gebeuren was fantastisch, voor iedereen een dikke pluim. We voelde ons erg welkom, werden overal vriendelijk geholpen en bediend.

Groenland 16-11-2019

Iedereen heeft genoten ondanks het weer. We gaan het zeker aanraden bij andere mensen. Groetjes Marc Groenland

Perquin 19-03-2019

Het was een topavond! Het enige wat ons tegenviel dat we een aparte drankrekening kregen. We hadden verwacht dat er wel wat consumpties in de 50 p.p zouden zitten. Misschien een tip! We komen zeker nog een keer terug bij jullie organisatie!

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Lisa de Boer 24-07-2020

Leuke workshop Volendams. Allemaal geslaagd!

Paul 11-12-2021

Super leuk en spannend spel. Er was vooraf iemand gebeld die alles al wist. Hij was de boel flink aan het saboteren. Toch leuk dat we in coronatijd een activiteit konden boeken. 

Marleen Bakker 19-03-2019

Hebben een fantastisch vrijgezellenfeestje gehad. Organisatie was perfect. Door het mindere weer konden we feilloos een programma onderdeel omruilen. Werkte meer dan prima! Bovendien was de begeleiding ook heel persoonlijk. Een echte aanrader!

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

Mevrouw Van Beest 14-09-2019

We hebben enorm genoten en hebben ervaren dat Volendam meer is dan alleen maar de dijk. Zal zeker Volendamevents aanbevelen als ik hoor dat iemand met een groep Volendam wil bezoeken. Groetjes en nogmaals bedankt.

Chantalle Cuijpers 04-07-2020

Super dag gehad bedankt hiervoor!

Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Van Arnhem 22-05-2021

Het was een leuke middag, met een leuke gids, we hebben ervan genoten!!! Ga zo door!!!

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!

Kim van Noort 07-03-2020

Het was een geslaagd vrijgezellenfeest. De vrijgezel heeft het enorm naar haar zin gehad en de rest van de meiden ook! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Mochten we nog een keer een vrijgezellenfeest of meidenuitje moeten boeken, weten we jullie te vinden. Top!!