Happen & Stappen Tour (met driegangendiner)

10,0 zeer goed
Happen & Stappen Tour (met driegangendiner)
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

77,50
p.p. incl BTW


Happen & Stappen Tour (met driegangendiner)Happen & Stappen Tour (met driegangendiner)

Geniet van een smakelijk driegangendiner in drie verschillende restaurants rondom de Volendammer dijk en laat je verrassen door leuke verhalen van een gids in Volendams kostuum. 

18:00 - 18:45
Happen Stappen Voorgerecht

De gids heet alle deelnemers van harte welkom in het eerste restaurant. Jullie gaan aan tafel voor een smakelijk voorgerecht. Je kunt kiezen uit twee soorten soep. Inclusief stokbrood met kruidenboter en een drankje (bier, wijn of fris).

18:45 - 19:15
Happen & Stappen - Rondleiding I

Na het voorgerecht neemt de gids jullie mee voor een rondleiding door Volendam langs de mooiste plekjes rondom de Volendammer dijk. Zo wandelen jullie langs het oudste woonwijkje: het Doolhof. Ontdek dat dit oudste woonwijkje ook daadwerkelijk als Doolhof wordt ervaren. Want de huizen staan kris kras door elkaar heen. Natuurlijk weet de gids jullie te boeien met de leukste weetjes en verhalen over Volendam. 

19:15 - 20:15
Happen Stappen Hoofdgerecht

Na het eerste deel van de rondleiding brengt de gids jullie naar het volgende restaurant. Het is tijd voor het hoofdgerecht. Jullie kunnen kiezen uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Ook serveren wij voor iedereen een drankje (bier, wijn of fris) in. 

20:15 - 20:45
Happen Stappen Rondleiding II

Na het hoofdgerecht gaan jullie verder met de rondleiding door Volendam. De gids neemt jullie mee langs nog meer bijzondere locaties in Volendam. En ook over deze locaties weet hij genoeg te vertellen. Hebben jullie nog vragen? Stel ze nu het nog kan! Want de gids beantwoordt met plezier alle vragen. 

20:45 - 21:30
Happen Stappen Dessert

Na het tweede deel van de rondleiding brengt de gids jullie naar het laatste restaurant. Hier serveren wij een smakelijk dessert inclusief een kopje koffie of thee. De gids neemt afscheid en wenst jullie een fijne avond toe! Uiteraard kunnen jullie hier nog gezellig nakletsen en borrelen. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Novadia Flex, Christa Paping 09-02-2023
Robert 01-04-2016

Het was top geregeld met de complimenten aan de gidsen.

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Novadia Flex, Christa Paping 09-02-2023
Robert 01-04-2016

Het was top geregeld met de complimenten aan de gidsen.