Happen & Stappen Tour (met driegangendiner)

Happen & Stappen Tour (met driegangendiner)
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

75,00
p.p. incl BTW


Happen & Stappen Tour (met driegangendiner)Happen & Stappen Tour (met driegangendiner)

Geniet van een smakelijk driegangendiner in drie verschillende restaurants rondom de Volendammer dijk en laat je verrassen door leuke verhalen van een gids in Volendams kostuum. 

18:00 - 18:45
Happen Stappen Voorgerecht

De gids heet alle deelnemers van harte welkom in het eerste restaurant. Jullie gaan aan tafel voor een smakelijk voorgerecht. Je kunt kiezen uit twee soorten soep. Inclusief stokbrood met kruidenboter en een drankje (bier, wijn of fris).

18:45 - 19:15
Happen & Stappen - Rondleiding I

Na het voorgerecht neemt de gids jullie mee voor een rondleiding door Volendam langs de mooiste plekjes rondom de Volendammer dijk. Zo wandelen jullie langs het oudste woonwijkje: het Doolhof. Ontdek dat dit oudste woonwijkje ook daadwerkelijk als Doolhof wordt ervaren. Want de huizen staan kris kras door elkaar heen. Natuurlijk weet de gids jullie te boeien met de leukste weetjes en verhalen over Volendam. 

19:15 - 20:15
Happen Stappen Hoofdgerecht

Na het eerste deel van de rondleiding brengt de gids jullie naar het volgende restaurant. Het is tijd voor het hoofdgerecht. Jullie kunnen kiezen uit een vlees- vis of vegetarisch gerecht. Ook serveren wij voor iedereen een drankje (bier, wijn of fris) in. 

20:15 - 20:45
Happen Stappen Rondleiding II

Na het hoofdgerecht gaan jullie verder met de rondleiding door Volendam. De gids neemt jullie mee langs nog meer bijzondere locaties in Volendam. En ook over deze locaties weet hij genoeg te vertellen. Hebben jullie nog vragen? Stel ze nu het nog kan! Want de gids beantwoordt met plezier alle vragen. 

20:45 - 21:30
Happen Stappen Dessert

Na het tweede deel van de rondleiding brengt de gids jullie naar het laatste restaurant. Hier serveren wij een smakelijk dessert inclusief een kopje koffie of thee. De gids neemt afscheid en wenst jullie een fijne avond toe! Uiteraard kunnen jullie hier nog gezellig nakletsen en borrelen. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Kennisnet 07-08-2020

Het eten en de quiz waren erg goed!

Christina 26-11-2022

Vanbinnen een mooie winkel/locatie. Ontzettend vriendelijk, hardwerkend en behulpzaam personeel. Aanrader om daar een workshop te doen!

Van den Broeke 24-07-2020

Klanten waren erg tevreden. Hele goede gids met leuke informatie over Edam! 

Jolanda Dol 14-03-2020

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Sandra Bootsman 25-09-2021

We zullen het nog lang moeten aanhoren van onze collega's dat zij het meest slim zijn. Maar wat een leuke quiz! We hebben enorm gelachen. 

Marlene Pieper 22-05-2021

Wij hebben echt super mooie dag gehad. En het weer was natuurlijk ook super. De bemanning was erg vriendelijk. Kortom top middag!!!

Anita Jansen 22-04-2020

We speelden vorig weekend de Volendam Quiz. Veel leuke weetjes en goede presentatie!

Leoni van den Bogert 17-04-2021

Super! Prima verzorgd

Marjan de Jong 22-01-2021

Bedankt voor de leuke speurtocht. De kinderen waren ontzettend betrokken. We hebben niet alleen veel geleerd over Volendam, maar ook gelachen. Aanrader!

Lisa 19-03-2019

We zijn erg tevreden. Hebben een top dag gehad !

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Van Wijngaarden 28-08-2016

We hebben en erg gezellige dag gehad, het eten was uitstekend, er werd goed rekening gehouden met iemand die geen melkprodukten mocht, alles was mogelijk! Leuke rondleiding gehad met de gids, alles was goed geregeld! Bedankt voor de gezellige dag. Fam. van Wingaarden.

Floreka 08-08-2020

Ramon heeft het top geregeld zeker doordat de boot een dag van tevoren stuk ging super alternatief. Heerlijke dag gehad

Gerdien Pinkert 19-09-2020

Fantastisch weekend gehad! Complimenten voor Ramon en Vanessa! Geweldig hoe zij moeite doen om er een geweldig weekend van te maken. We hebben allemaal supergenoten

K Dekker Bouw & Infra 30-07-2021

Mooie dag gehad en we hebben ons prima vermaakt. Bedankt.

Ina van Beelen 07-12-2022

Een hele leuke dag gehad. Dank jullie wel.

Mariska Leemhuis 04-06-2021

Het was leuk en ook reacties van de andere deelnemers zijn positief. Bedankt!

Van Wetten 20-03-2019

Wij hebben de langste route gereden naar Marken en terug. Het was te doen in drie uur maar als we op een terrasje een lunch hadden besteld was het niet gelukt in drie uur. Hoe dan ook was het wel super leuk om te doen!

CSU 20-07-2019

Wij hebben het bedrijfsuitje met 12 personen als zeer leuk ervaren!

Boneveld 13-08-2020

Leuke kwis! Gat van Nederland: nostalgie

Mevrouw van Heemst 12-11-2022

We hebben ons prima vermaakt, de tour was erg leuk om Volendam en Marken te ontdekken!