Ik Hou van Volendam Puzzeltocht

Ik Hou van Volendam Puzzeltocht
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

39,50
p.p. incl BTW

Welk team weet het meest van Volendam en wint de Ik Hou van Volendam Puzzeltocht. Originele teambuilding rondom de prachtige Volendammer dijk.

Welkom in een Volendamse café aan de Volendamse haven. Hier begint jullie avontuur, waarbij onze enthousiaste begeleider jullie in teams indeelt en het programma uitlegt. Het is tijd om Volendam te verkennen en punten te verdienen op verschillende locaties aan de Volendamse dijk.

Ontdekkingstocht door Volendam

Tijdens deze bijzondere activiteit ontdekken jullie de mooiste plekjes van Volendam, zoals de wereldberoemde haven, de authentieke visafslag en de kleurrijke huisjes in het Doolhof. Onderweg delen we interessante weetjes over dit unieke dorp aan het IJsselmeer. Bij elke bezienswaardigheid gaan jullie op zoek naar specifieke woorden om punten te verdienen.

Proef de Kaas

Verdien extra punten tijdens de kaasproefronde, waarbij jullie kennismaken met verschillende soorten heerlijke kaas. Welke kaas proef je?

Creatief met Klompen

Als team krijgen jullie de kans om klompjes te versieren. Laat jullie creativiteit de vrije loop, want hoe origineler en fraaier het ontwerp, hoe meer punten jullie verdienen.

Test je Volendam Kennis & Kennis Volendamse Taal

Een van onze begeleiders stelt vragen over Volendam in verschillende categorieën, zoals geschiedenis & cultuur, muziek, sport en taal. Elk goed antwoord levert jullie punten op. Wie van jullie weet het meeste over Volendam?

Geniet van de Palingsound Popquiz

De dag eindigt in een gezellig Volendams café, waar we nog een laatste activiteit organiseren: de Palingsound Popquiz. Test jullie kennis van de Palingsound aan de hand van muziekfragmenten.

Prijsuitreiking en Gezelligheid

Na het verzamelen van alle punten is het tijd voor de prijsuitreiking. Ondertussen kunnen jullie genieten van een drankje en hapje in het café. Het winnende team wordt gehuldigd en ontvangt een originele prijs.

Teambuilding: Ik Hou van Volendam Puzzeltocht

Welk team heeft de meeste kennis van Volendam? Strijd om de meeste punten tijdens deze unieke teambuildingactiviteit. Ontdek samen het prachtige Volendam met ons originele Ik Hou van Volendam programma. Welk team wint de Ik Hou van Volendam Puzzeltocht?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mevrouw Smit 04-02-2023

We hebben een topdag gehad en komen zeker een keer terug!

Sandra van Megen 19-09-2020

Super georganiseerd. We waren te laat door file, maar was geen enkel probleem. Toen we de weg vroegen naar Jan Cas Sombroek zei Ramon gelijk, dat is hier in de buurt, ik loop wel even mee. 't zijn de kleine dingen... Super leuke dag gehad!

Masja, Wendy en Anniek 16-03-2024
E. Woudenberg, One Underwriting 03-11-2023
Carola Koenrades 22-07-2023
Vanessa de Wilde 18-09-2020

Bedankt voor de organisatie van ons zeer geslaagde personeelsfeest in Volendam. Wij hebben een super leuke dag gehad. Jullie hadden het TOP georganiseerd. Bedankt!

Annette de Nijs 30-09-2023

We hebben een super dag gehad.
Vriendelijk personeel in de fotowinkel.
Lekkere lunch.
Enthousiaste begeleidster bij de escaperoom.
Leuke, leerzame, uitgebreide puzzeltocht

Fonny Smink 26-11-2022

Wat hebben wij een geweldige middag/ avond gehad! Eerst de inburgeringscursus in Volendamse klederdracht. Hilarisch, wat een bekijks en wat een foto's zijn er van ons genomen. Daarna een heerlijke buffet en na het eten een pubquiz en kroegentocht! Super georganiseerd door Volendam Events. En niet te vergeten superleuke begeleiding! Onze vriendin werd 50 en hebben dit voor haar georganiseerd! Een uitje om nooit meer te vergeten! Bedankt!!

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Van Deuren 23-11-2019

Ontzettend leuke gids vertelde met passie over Volendam waardoor wij er zelfs nog wat van hebben opgestoken, erg leuk!

Wilma Guijt 03-03-2024

Hele leuke dag gehad! super leuk in elkaar gezet!!

Dekker 17-06-2023
Gezina Kuipers 30-07-2023

Het was heel fijn dat wij het aantal volwassenen van 6 naar 5 konden brengen. ivm ziekte.

Marina Snoek 05-03-2016
Diana Meun 01-07-2023
Jolanda van Baar 23-05-2020

Was een erg gezellige middag! Vragen uitdagend en spannend tot het einde. Bedankt!! Zou het een ander zeker aanraden...

KPN 16-09-2020

We hebben allen genoten van de rondleiding! Bedankt!

Stork 18-07-2020

Leuke quiz met quizmaster die heel veel wist van de Palingsound. Veel leuke weetjes ontdekt. We hebben allemaal volop genoten waarvoor onze dank !! 

John van Zwamburg 29-10-2023