Karaoke Feestje in Volendam

9,3 zeer goed
Karaoke Feestje in Volendam
Informatie.
Van 4 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

25,00
15,00
p.p. incl BTW

Zing samen uit volle borst mee met de leukste en gezelligste Volendamse, Nederlandse én internationale platen.

Wil je jouw collega’s horen zingen in het meest muzikale dorp van Nederland? Boek dan de Karaoke Party Volendam. Wij heten jullie van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. De muziek staat aan, de karaoke kaarten liggen klaar. Om de keeltjes te smeren, schenken wij voor alle deelnemers een drankje naar keuze in. Ondertussen worden de eerste liedjes doorgegeven: Uit m’n Bol, Shallow, Paradise by the Dashboard light, Rosanne, Sweet Caroline, Ik ga Zwemmen. Met een verzameling van meer dan 10000 liedjes is er voor ieder wat wils. De eerste collega trapt af met (ja, hoe kan het ook) Jan Smit – Als de nacht verdwijnt. De sfeer zit er gelijk goed in. De volgende twee deelnemers staan klaar voor een duet met een lied van Suzan & Freek. Tijdens de karaoke tappen we de nodige drankjes. En natuurlijk zingt iedereen mee, want de teksten zijn te zien op een groot scherm. Zijn jullie klaar voor een feestje in Volendam?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Suzanne Paap 13-04-2024

Dank voor de leuke karaoke sessie!

Gladwell Academy, Kimberley Boot 12-04-2024
Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Kaylee Raeimakers 07-03-2020

Top echte aanrader!

 

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

Heeren van Jel 21-09-2019

Keep up the good work! We hebben een fantastische tijd in Volendam gehad!

Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Suzanne Paap 13-04-2024

Dank voor de leuke karaoke sessie!

Gladwell Academy, Kimberley Boot 12-04-2024
Restaurant Campman 26-09-2020

Wij hebben gisteren een super geslaagde dag gehad. Onze dank hiervoor.

Kaylee Raeimakers 07-03-2020

Top echte aanrader!

 

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.