Laser Kleiduifschieten Volendam

9,6 zeer goed
Laser Kleiduifschieten Volendam
Informatie.
Van 5 tot 200 pers
1 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

20,00
p.p. incl BTW


Laser Kleiduifschieten VolendamLaser Kleiduifschieten VolendamLaser Kleiduifschieten VolendamLaser Kleiduifschieten VolendamLaser Kleiduifschieten Volendam

Welke collega schiet de meeste kleiduiven uit de lucht en gaat er met de prijs vandoor?

Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit in Volendam met collega’s? Kies dan voor Laser Kleiduiven Schieten. Bij aankomst heet de instructeur jullie van harte welkom. Hij legt uit hoe het geweer werkt. Het geweer is aangepast. Hierdoor schiet je niet met kogels, maar met een infrarode laserstraal: 100% veilig dus. De kleiduiven met reflectie worden met een speciaal lanceerapparaat de lucht in geschoten. De schijven vliegen tot wel 50 meter de lucht in. Met vijf personen tegelijk proberen jullie de schijf uit de lucht te schieten. Wie raakt de schijf en verdient punten? Een speciaal systeem registreert per schutter de punten. Op het digitale scorebord zien jullie gelijk de stand. Wie van jullie is de beste schutter? Natuurlijk belonen wij de beste schutter naast de eeuwige roem ook met een passende prijs.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Nynke van der Hem 17-03-2024

De dag was goed geregeld en we voelden ons heel welkom :)

Lex de Gier 21-10-2023

Erg leuk, begleiding en uitleg was helemaal goed, gaan we nog een keer doen!

Sabine 09-07-2023

De begleider was erg tof maakte er echt wat leuks van

Louis Bond 24-06-2023
Ria van der Stelt 19-02-2023
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Nynke van der Hem 17-03-2024

De dag was goed geregeld en we voelden ons heel welkom :)

Lex de Gier 21-10-2023

Erg leuk, begleiding en uitleg was helemaal goed, gaan we nog een keer doen!

Sabine 09-07-2023

De begleider was erg tof maakte er echt wat leuks van

Louis Bond 24-06-2023
Ria van der Stelt 19-02-2023