Personeelsuitje CD opnemen Arrangement

Personeelsuitje CD opnemen Arrangement
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW


Personeelsuitje CD opnemen ArrangementPersoneelsuitje CD opnemen ArrangementPersoneelsuitje CD opnemen ArrangementPersoneelsuitje CD opnemen Arrangement

Neem samen met collega's een nieuwe hitsingle op in het meest muzikale dorp van Nederland. 

12:00 - 13:30
Personeelsuitje CD opnemen in professionele studio

Wij heten jullie van harte welkom in een professionele studio in Volendam. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertelt de eigenaar over de studio aan de hand van leuke anekdotes. Deze verhalen zullen jullie nog lang bijblijven. De opnameleider staat te popelen om jullie lied op te nemen. Maar eerst moeten jullie natuurlijk het lied instuderen. Om jullie op weg te helpen staat de dirigent voor jullie klaar. Samen met de dirigent oefenen jullie dé nieuwe hitsingle. Door de koptelefoon hoor je de melodie. En het is aan jullie om op het juiste moment de tekst te zingen. Timing en ritme zijn een heel belangrijke factor in de muziek. Oefening baart kunst! Dan komt toch het moment dat jullie genoeg geoefend hebben en klaar zijn voor de opname. De apparatuur neemt de muziek én jullie stemmen op. Zet de koptelefoon op en laat je stem horen. Geen zorgen: de opname hoeft niet in 1 keer goed. Na een aantal keren inzingen, mag het resultaat er zijn. De opname is klaar en deze wordt door de opnameleider op een CD gezet. Zijn jullie ook zo benieuwd naar dé nieuwe hit van Nederland?

14:30 - 15:00
Foto in Volendamse klederdracht

Wat hoort bij een bezoek aan Volendam? Natuurlijk een foto in klederdracht. Met deze foto creëer je niet alleen een onvergetelijke belevenis, maar ook een origineel aandenken. Maar voordat we de foto kunnen maken, moeten jullie je eerst omkleden. Dat is leuk! Voor je het weet, zie je je collega veranderen in een echte Volendammer of Volendamse. Reken maar dat je zult lachen hoe je collega’s er in klederdracht uitzien. Maar reken er ook op, dat er om jou gelachen gaat worden. Maar dat is natuurlijk juist leuk. Natuurlijk mogen hierbij de klompen niet ontbreken. Wedden dat er iemand op het idee komt, om een klompendans te doen? Geen probleem! Dat kan best (als het niet te lang duurt). De fotograaf bedenkt een opstelling, waarbij iedereen goed in beeld komt. Ook krijgen de deelnemers bijpassende attributen aangereikt voor het perfecte plaatje. Denk hierbij aan een vismand, visnet, koffiemolen of tulpen. Zie je de foto al hangen in de kantine?

15:00 - 16:00
Klinkt daar dé nieuwe hit?

In een gezellig café in Volendam draaien we dé nieuwe hit van Nederland. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Laura Steenvoorden 26-05-2024

We hebben een fantastische dag gehad, we komen graag weer eens terug.

Wilco Huigen 26-05-2024
Yoeri Smink 25-05-2024
Koos van der Beek B.V, Olav 25-05-2024
CV de Heiknuuters reisclub 25-05-2024
Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Laura Steenvoorden 26-05-2024

We hebben een fantastische dag gehad, we komen graag weer eens terug.

Wilco Huigen 26-05-2024
Yoeri Smink 25-05-2024
Koos van der Beek B.V, Olav 25-05-2024
CV de Heiknuuters reisclub 25-05-2024