Personeelsuitje CD opnemen Arrangement

Personeelsuitje CD opnemen Arrangement
Informatie.
Van 15 tot 200 pers
4 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

65,00
p.p. incl BTW


Personeelsuitje CD opnemen ArrangementPersoneelsuitje CD opnemen ArrangementPersoneelsuitje CD opnemen ArrangementPersoneelsuitje CD opnemen Arrangement

Neem samen met collega's een nieuwe hitsingle op in het meest muzikale dorp van Nederland. 

12:00 - 13:30
Personeelsuitje CD opnemen in professionele studio

Wij heten jullie van harte welkom in een professionele studio in Volendam. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertelt de eigenaar over de studio aan de hand van leuke anekdotes. Deze verhalen zullen jullie nog lang bijblijven. De opnameleider staat te popelen om jullie lied op te nemen. Maar eerst moeten jullie natuurlijk het lied instuderen. Om jullie op weg te helpen staat de dirigent voor jullie klaar. Samen met de dirigent oefenen jullie dé nieuwe hitsingle. Door de koptelefoon hoor je de melodie. En het is aan jullie om op het juiste moment de tekst te zingen. Timing en ritme zijn een heel belangrijke factor in de muziek. Oefening baart kunst! Dan komt toch het moment dat jullie genoeg geoefend hebben en klaar zijn voor de opname. De apparatuur neemt de muziek én jullie stemmen op. Zet de koptelefoon op en laat je stem horen. Geen zorgen: de opname hoeft niet in 1 keer goed. Na een aantal keren inzingen, mag het resultaat er zijn. De opname is klaar en deze wordt door de opnameleider op een CD gezet. Zijn jullie ook zo benieuwd naar dé nieuwe hit van Nederland?

14:30 - 15:00
Foto in Volendamse klederdracht

Wat hoort bij een bezoek aan Volendam? Natuurlijk een foto in klederdracht. Met deze foto creëer je niet alleen een onvergetelijke belevenis, maar ook een origineel aandenken. Maar voordat we de foto kunnen maken, moeten jullie je eerst omkleden. Dat is leuk! Voor je het weet, zie je je collega veranderen in een echte Volendammer of Volendamse. Reken maar dat je zult lachen hoe je collega’s er in klederdracht uitzien. Maar reken er ook op, dat er om jou gelachen gaat worden. Maar dat is natuurlijk juist leuk. Natuurlijk mogen hierbij de klompen niet ontbreken. Wedden dat er iemand op het idee komt, om een klompendans te doen? Geen probleem! Dat kan best (als het niet te lang duurt). De fotograaf bedenkt een opstelling, waarbij iedereen goed in beeld komt. Ook krijgen de deelnemers bijpassende attributen aangereikt voor het perfecte plaatje. Denk hierbij aan een vismand, visnet, koffiemolen of tulpen. Zie je de foto al hangen in de kantine?

15:00 - 16:00
Klinkt daar dé nieuwe hit?

In een gezellig café in Volendam draaien we dé nieuwe hit van Nederland. 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Brandweer Woerden 29-08-2020

Wij vonden dat de gids heel goed de rondleiding deed, en de uitleg bij de palingrokerij was ook heel goed. Nogmaals wij waren zeer tevreden en het is voor herhaling vatbaar.

Annestiene Borgh 07-03-2020

Erg leuke dag gehad, mede door de fantastische gids die met ons mee was! Ze wist erg veel en bracht het op een leuke manier met leuke anekdotes. Wij bleven van begin tot eind geboeid. Bedankt!

Knijn 25-07-2020

We hebben erg genoten. Een hele mooie middag in Volendam.

Jansen 03-07-2020

Het was een superleuke dag!

Wierts-Mounoury 26-10-2019

Wij hebben een gezellige middag gehad en ik zal dit zeker aanbevelen bij andere mensen.

Jolanda Dol 14-03-2020

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Douglas 26-09-2020

Ik vond het ontzettend fijn om met jullie samen te werken!! Ik raad iedereen jullie aan. Ondanks grote groep en chaotische meiden bleven jullie vriendelijk, netjes en vooral wat mij aantrok zo makkelijk! Niets was teveel of te moeilijk. We hebben een hele top dag gehad en zeker door het weer ook. Nogmaals bedankt voor al jullie inzet! Liefs Kim en Tamara Douglas.

Lisa de Bruin 19-09-2020

Het was een geslaagde dag, bedankt voor de goede service

Miranda Koenders 08-08-2020

Wij hebben gisteren een ontzettend leuke dag gehad! We hebben er allemaal enorm van genoten! Het programma zat goed in elkaar en het eten en de hapjes waren voortreffelijk!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij ons in de omgeving!

HR 29-08-2020

Super bedankt voor de mooie onvergetelijke dag in Volendam! Onze groep heeft een top dag gehad. Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. De begeleiding vanuit Volendam Events was top! Wij, als organisatie, hebben ook goed kunnen genieten van ons dagje uit.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

Ernst Fidder 28-03-2018

Het was een geslaagde avond en fijn dat het op korte termijn georganiseerd kon worden met onze aangepaste tijd.

Kinderrijk 22-08-2020

We hebben een onwijs leuke dag gehad! Heel gezellig, enorm gelachen en alles was goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!

Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Wegman 24-09-2020

Een ontzettend leuke dag gehad. Een aanrader.

Jenny 04-12-2022

Hele leuke tevens leerzame puzzeltocht en je komt nog in gesprek met de bewoners!

Jolanda Dol 14-03-2020

Top voor elkaar en beregezellig Groetjes Jolanda and friends

Scherpenzeel 19-03-2019

Super goed geregeld. Wij wilden een aangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.

Patricia Alders 15-02-2020

Zeer goed eten s’avonds tijdens de sing a long. De zangeres kreeg de dames goed mee! Wat een gezelligheid. We komen zeker weer terug!

Miranka Schreur 30-08-2019

Zeker aan anderen aan te bevelen. Bedankt voor het prettige contact en de goede organisatie.