Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz

9,0 zeer goed
Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz
Informatie.
Van 12 tot 200 pers
2,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

29,50
p.p. incl BTW


Puzzeltocht Volendam & Palingsound Popquiz

Combineer een boeiende puzzeltocht door Volendam met een gezellige Palingsound Popquiz. Welk team gaat er met de prijs vandoor?

Bij aankomst in een gezellig café aan de dijk serveren wij een drankje naar keuze. Maar dat is nog maar het begin van een dag vol avontuur en competitie! Na het drankje worden de teams gevormd en begint het eerste onderdeel: een verrassende puzzeltocht door Volendam.

Puzzeltocht Volendam

Met een originele puzzeltocht ga je met je team op pad, speurend en puzzelend langs de mooiste plekjes van Volendam. Verdien punten door de juiste antwoorden te vinden en de bonusvraag correct te beantwoorden. Maar let op: het is een race tegen de klok. Gebruik je tijd dus nuttig en werk goed samen.

Palingsound Popquiz

Na de puzzeltocht komen jullie weer samen en staat het tweede onderdeel op het programma: de Palingsound Popquiz. Hier wordt jullie kennis van het unieke geluid uit Volendam getest aan de hand van verschillende muziekfragmenten en uitdagende vragen. Een spannende strijd waarbij jullie samen jullie muzikale kennis en tactiek op de proef stellen.

Prijsuitreiking: Welk team wint de prijs?

Uiteindelijk zal slechts één team de overwinning behalen en eeuwige roem verdienen, samen met een passende prijs. Maar ongeacht de uitkomst, zullen jullie allemaal genieten van een dag vol plezier, teambuilding en competitie.

 

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie.

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en honderdduizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4. We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot 24 uur voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten

Vragen?

Neem contact op met Ramon Jäger.

Ramon Jäger

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

De Key 19-09-2019

Iedereen heeft genoten van het uitje, lekker ongedwongen en gezellig samenzijn, met een leuk spel. Organisatie vonden we heel goed. Alles kon in een korte tijd goed geregeld worden. Kortom, een geslaag uitje! Kirsten