Sing a Long Volendam & Workshop Volendamse Taal

Sing a Long Volendam & Workshop Volendamse Taal
Informatie.
Van tot 200 pers
2,25 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

42,50
p.p. incl BTW

Leuke combinatie van een Sing a long met Volendamse zangeres en een workshop over het Volendamse dialect.

Workshop Volendams - van wie bin jej 'r ien?

Welkom in een Volendams café aan de haven. De workshop begeleider heet jullie hier van harte welkom. Voordat we beginnen schenken we voor iedereen een drankje naar keuze in. Dan is het tijd om met de workshop te beginnen. We starten met een stukje informatie over hoe de Volendamse taal is ontstaan en waar het vandaan komt. Daarna bespreken we de kenmerken van het dialect. De deelnemers dagen we direct uit om het dialect te spreken. Dit zorgt voor hilarische klanken. Want niet iedereen kan het dialect even goed uitspreken. Ook horen jullie twee Volendamse kermisliedjes waarin het dialect wordt gezongen. En natuurlijk mogen jullie als groep proberen mee te zingen. Dat kan nog eens gezellig worden! De workshop eindigt met het voeren van een gesprek onderling. We vragen een aantal deelnemers om het gesprek voor te dragen. En dat is nog best lastig, maar wel ontzettend lachen! Hebben jullie je best gedaan? Dan ontvangen jullie en officieel diploma Volendams leren. Inclusief drankje (bier, wijn of fris)

Volendam Sing a Long met collega's

Als de nacht verdwijnt, Ome Jan, de Glimlach van een kind, Pak maar m’n hand. Het zijn zomaar nummers die langs kunnen komen tijdens de Sing a Long in Volendam. Onder begeleiding van een Volendamse zangeres zingen jullie samen de leukste liedjes van Nederlandse en Volendamse bodem. Bij aankomst deelt de zangeres de boekjes uit. Jullie kiezen de nummers die jullie graag willen zingen. Natuurlijk serveren wij tijdens de Sing a Long de lekkerste drankjes om de keel goed te smeren. Anders kan het zomaar zijn dat je stem overslaat. En dat willen we natuurlijk niet! Zing met z’n allen of zing een duet in twee groepen. Is er iemand die een solo aandurft? Niets is te gek tijdens de Sing a Long in Volendam. En geloof het of niet: het wordt nog leuker. Na afloop krijgen jullie de opnames per e-mail toegestuurd. De Sing a Long is een gezellig samenzijn in het muzikaalste dorp van Nederland. Wie wil dat nou niet?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Mevrouw Schenk 08-10-2022

Het was geweldig, echt een aanrader!

Jeannette Wes 01-05-2021

Prima uitje!

Douglas 26-09-2020

Ik vond het ontzettend fijn om met jullie samen te werken!! Ik raad iedereen jullie aan. Ondanks grote groep en chaotische meiden bleven jullie vriendelijk, netjes en vooral wat mij aantrok zo makkelijk! Niets was teveel of te moeilijk. We hebben een hele top dag gehad en zeker door het weer ook. Nogmaals bedankt voor al jullie inzet! Liefs Kim en Tamara Douglas.

Stadscafé de Basiliek 26-09-2020

We hebben een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie! groet, Jacqueline

Dahlberg 20-03-2019

Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dus zeer tevreden over de algehele dag.

Nico Vonk 08-05-2021

Alles keurig geregeld.

Bianca 10-12-2022

Was een leuk uitje. Bedankt voor alles! 

Marleen Bakker 19-03-2019

Hebben een fantastisch vrijgezellenfeestje gehad. Organisatie was perfect. Door het mindere weer konden we feilloos een programma onderdeel omruilen. Werkte meer dan prima! Bovendien was de begeleiding ook heel persoonlijk. Een echte aanrader!

Martha Kits 20-07-2021

Ook nog een lunch erbij geboekt. Niets aan veranderen, helemaal goed! :)

Grijpma 14-03-2020

Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Leemans 19-10-2019

Beste Ramon, Bij deze willen wij U van harte bedanken voor het geweldig weekend dat we gehad hebben. Groeten Peter & Marion

Marjo Horst 28-03-2018

Alles tot in de puntjes verzorgd, fijne gids, helemaal leuk!!!

Marleen Bakker 19-03-2019

Hebben een fantastisch vrijgezellenfeestje gehad. Organisatie was perfect. Door het mindere weer konden we feilloos een programma onderdeel omruilen. Werkte meer dan prima! Bovendien was de begeleiding ook heel persoonlijk. Een echte aanrader!

PWC 23-07-2020

Het was een geslaagd evenement. Positieve berichten. Dankjewel voor de goede en gezellige organisatie.

Familie Groot 04-06-2021

We hebben een hele mooie middag gehad. Bedankt.

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Margriet Hoogenberg 19-03-2019

Kimmetje is top xx MARGRIET

Annemieke Gorsselink 28-09-2019

We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.

Samantha 21-11-2020

Online jongens tegen de meisjes gespeeld met onze vriendengroep. Leuk opgezet met verschillende vragen. De meiden hebben uiteraard gewonnen! 

Ivo van Scheppingen 20-07-2019

Beste Ramon en collega's, Wij hebben genoten van de fijne dag, zeer geslaagd!! Alles verliep goed. Bedankt voor jullie inzet !!!! Ook tijdends de fotosessie was ruim de tijd om foto's te maken, etc. Vr .gr. Ivo van Scheppingen.