Wie is de Gladde Aal Dagarrangement

Wie is de Gladde Aal Dagarrangement
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
10,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

74,00
p.p. incl BTW

Leuk uitje met originele spelactiviteit, foto in klederdracht en diner. 

Wie is de Gladde Aal Volendam

Ontvangst met drankje

We heten jullie van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Natuurlijk krijgen jullie eerst een drankje naar keuze.

Speluitleg 'Wie is de Gladde Aal'?

Tijdens het drankje starten we met de speluitleg. Het is de bedoeling, dat jullie in teams zoveel mogelijk punten scoren bij diverse opdrachten, zoals foto-opdrachten, raadsels en puzzels. Maar let op: in elk team zit een Gladde Aal die van tevoren is ingelicht en alle goede antwoorden kent. Dus terwijl je als team probeert punt na punt te scoren, is de Gladde Aal stiekem bezig om jullie voortdurend dwars te zitten. Zijn jullie in staat om deze saboteur te ontdekken? Of laten jullie je misleiden door een geniaal voorbedacht plan?

Ontmaskering Gladde Alen en prijsuitreiking

Om een vastgestelde tijd komen alle teams weer samen. De spelbegeleider gaat nu kijken welk team de meeste en minste punten heeft gescoord. Want er zijn prijzen voor het winnende team en de beste Gladde Aal. Vervolgens mogen de Gladde Alen zich bekendmaken. Reken maar dat dit voor enorme hilariteit zorgt.

Foto in Volendamse klederdracht

Wat hoort bij een bezoek aan Volendam? Natuurlijk een foto in klederdracht. Met deze foto creëer je niet alleen een onvergetelijke belevenis, maar ook een origineel aandenken. Maar voordat we de foto kunnen maken, moeten jullie je eerst omkleden. Dat is leuk! Voor je het weet, zie je je collega veranderen in een echte Volendammer of Volendamse. Reken maar dat je zult lachen hoe je collega’s er in klederdracht uitzien. Maar reken er ook op, dat er om jou gelachen gaat worden. Maar dat is natuurlijk juist leuk. Natuurlijk mogen hierbij de klompen niet ontbreken. Wedden dat er iemand op het idee komt, om een klompendans te doen? Geen probleem! Dat kan best (als het niet te lang duurt). De fotograaf bedenkt een opstelling, waarbij iedereen goed in beeld komt. Ook krijgen de deelnemers bijpassende attributen aangereikt voor het perfecte plaatje. Denk hierbij aan een vismand, visnet, koffiemolen of tulpen. Zie je de foto al hangen in de kantine?

Buffettafel Volendam

In een gezellig eetcafé gaan jullie aan tafel voor een uitstekend diner. Wij serveren een heerlijke maaltijd met verschillende vlees- en visgerechten in diverse sausjes, patat en salade. Alle gerechten worden op tafel uitgeserveerd. Drankjes en eventueel dessert dienen op locatie contant te worden afgerekend.

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

Inge Mohlman 13-07-2019

Supergids!

Debbie Sas 17-11-2023
Carola Nouwen 23-09-2023
Ed Bobeldijk 30-09-2023

Was wederom weer dik voor elkaar. We hebben genoten van de dag

Christina 26-11-2022

Vanbinnen een mooie winkel/locatie. Ontzettend vriendelijk, hardwerkend en behulpzaam personeel. Aanrader om daar een workshop te doen!

Ilse van Es 24-06-2023

We hebben een super geslaagde Vrijgezellenfeest gehad!

Andrea Williams 15-04-2016
Advocatenkantoor Dijkers 29-01-2016

Eigen tijd op de dijk was een beetje kort.

Kaylee Raeimakers 07-03-2020

Top echte aanrader!

 

Stichting Wonen en Zorg Purmerend 10-03-2023
Vragen?

Neem contact op met Linsey Schilder.

Linsey Schilder

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Heer van Klinken 17-10-2022

Ga zo door. Zeer tevreden. 

Marsman 18-07-2020

Super leuk weekend gehad!! Alles goed geregeld, heel tevreden!

Jacqueline Vos 30-09-2023
Tamara Kersten 23-03-2024

Fijne communicatie tijdens boekingsproces, op de dag zelf alles perfect verlopen
Wij vonden het fantastisch om te doen.

SST Security 24-08-2023
Helke Spoelstra 01-06-2019

Bedankt nog voor de super leuke dag!

Grijpma 14-03-2020

Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.

Myrthe 01-12-2022

Hele leuke activiteit op een mooie locatie in Volendam!

Nel van den Hout 11-07-2020

Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.

T van der Weijde 22-04-2023

Zeer vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg mbt de puzzeltocht de geheimen van Volendam.
We hebben genoten!