Wie is de Gladde Aal & Foto in Volendamse klederdracht

Wie is de Gladde Aal & Foto in Volendamse klederdracht
Informatie.
Van 8 tot 200 pers
3,5 uur
Deel met een vriend
Download als PDF

30,00
p.p. incl BTW


Wie is de Gladde Aal & Foto in Volendamse klederdrachtWie is de Gladde Aal & Foto in Volendamse klederdracht

Speel met je team, afdeling of het hele bedrijf 'Wie is de Gladde Aal?'. Maak ook een foto in traditionele klederdracht.

Wie is de Gladde Aal Volendam

Ontvangst met drankje

We heten jullie van harte welkom in een café aan de Volendamse haven. Natuurlijk krijgen jullie eerst een drankje naar keuze.

Speluitleg 'Wie is de Gladde Aal'?

Tijdens het drankje starten we met de speluitleg. Het is de bedoeling, dat jullie in teams zoveel mogelijk punten scoren bij diverse opdrachten, zoals foto-opdrachten, raadsels en puzzels. Maar let op: in elk team zit een Gladde Aal die van tevoren is ingelicht en alle goede antwoorden kent. Dus terwijl je als team probeert punt na punt te scoren, is de Gladde Aal stiekem bezig om jullie voortdurend dwars te zitten. Zijn jullie in staat om deze saboteur te ontdekken? Of laten jullie je misleiden door een geniaal voorbedacht plan?

Ontmaskering Gladde Alen en prijsuitreiking

Om een vastgestelde tijd komen alle teams weer samen. De spelbegeleider gaat nu kijken welk team de meeste en minste punten heeft gescoord. Want er zijn prijzen voor het winnende team en de beste Gladde Aal. Vervolgens mogen de Gladde Alen zich bekendmaken. Reken maar dat dit voor enorme hilariteit zorgt.

Foto in Volendamse klederdracht

Wat hoort bij een bezoek aan Volendam? Natuurlijk een foto in klederdracht. Met deze foto creëer je niet alleen een onvergetelijke belevenis, maar ook een origineel aandenken. Maar voordat we de foto kunnen maken, moeten jullie je eerst omkleden. Dat is leuk! Voor je het weet, zie je je collega veranderen in een echte Volendammer of Volendamse. Reken maar dat je zult lachen hoe je collega’s er in klederdracht uitzien. Maar reken er ook op, dat er om jou gelachen gaat worden. Maar dat is natuurlijk juist leuk. Natuurlijk mogen hierbij de klompen niet ontbreken. Wedden dat er iemand op het idee komt, om een klompendans te doen? Geen probleem! Dat kan best (als het niet te lang duurt). De fotograaf bedenkt een opstelling, waarbij iedereen goed in beeld komt. Ook krijgen de deelnemers bijpassende attributen aangereikt voor het perfecte plaatje. Denk hierbij aan een vismand, visnet, koffiemolen of tulpen. Zie je de foto al hangen in de kantine?

Met onze aanpak wordt organiseren een makkie

Volendam Events is als eerste evenementenbureau van Volendam en duizenden begeleide bezoekers over de afgelopen jaren een betrouwbare specialist. Door onze ervaring hebben we de organisatie van een uniek dagje Volendam terug weten te brengen tot enkele muisklikken. Omdat onze klanten dat gebrek aan poespas altijd zeer weten te waarderen, zetten we het verloop van een boeking hier graag volledig en transparant op een rijtje:

1. Kies een uitje

Kies een uitje dat bij het gezelschap past. Je vindt in het menu bij 'alle uitjes' al onze mogelijkheden ingedeeld in categorieën.

2. Vraag een offerte aan of reserveer direct

Bij een offerte-aanvraag ontvang je per e-mail binnen 24 uur een offerte met prijs per persoon. Bij groepen vanaf 20 personen kom je in aanmerking voor groepskorting. Vul je gegevens in en verstuur de aanvraag met één muisklik. Je kunt bovendien aangeven of je elementen wilt weglaten of toevoegen bij 'bijzonderheden'.

Bij een reservering ontvang je per e-mail binnen 24 uur de reservering, de uitnodiging en een routebeschrijving. Je komt dan direct uit bij stap 4.

Ook bieden we de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen. Maak hiervoor gebruik van ons maatwerk-formulier.

3. Offerte bevestigen

Bij akkoord bevestig je de offerte weer eenvoudig met één muisklik terug. Mocht u bij nader inzien nog een verandering aan het programma willen doen, is dat geen punt. Je geeft de verandering aan in de gemailde offerte en stuurt deze terug voor aanpassing. Je ontvangt dan weer snel een nieuwe offerte per e-mail.

4.We zien naar jullie uit

Wij sturen u een uitnodiging met routebeschrijving. Omdat er zich altijd onvoorziene omstandigheden kunnen voordoen, kun je het definitieve aantal deelnemers nog tot twee weken voor aanvang van het evenement wijzigen.

5. Betaling (per bank vooraf of contant op de dag zelf)

Bij betaling per bank ontvang je vier weken van tevoren een factuur. De betaling dient uiterlijk twee weken van tevoren te zijn voldaan. Bij contante betaling neem je het bedrag mee op dag zelf en betaal je het totaalbedrag bij aankomst aan de begeleider. In overleg is het mogelijk om op een andere wijze te betalen.

6. Volendam beleven

Het is zover! We hebben alles tot in de puntjes geregeld. We staan te popelen om je te ontvangen en persoonlijk te begeleiden. Volendam wacht op jullie. Tot gauw!

DWI 27-08-2016

In een woord geweldig voor herhaling vat baar ik zou het aan raden bij collega´s om dit te doen. Het was gezellig en de rondleiding was heel leukndvaart

Azzouz Penninger 20-03-2019

Heel leuk op superkorte termijn geregeld programma, gelachen leuke begeleiding en een grappige locatie!

Anita den Ouden 22-08-2020

Bedankt voor de leuke dag, de perfecte organisatie en begeleiding !

Susanne van Kilsdonk 18-06-2021

Vonden het super geregeld! Alles stond klaar/lag klaar. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar ????

Debbie Westemeijer 11-12-2020

Bedankt voor de organisatie. We hebben ervan genoten en er wordt nog volop over nagepraat.

Cumulus Welzijn 10-09-2020

Het was een fantastische dag. De deelnemers en ik hebben heel erg genoten.

Karine Brand 15-08-2019

De hele groep is erg enthousiast. We hebben genoten. Bedankt!

Bot 15-05-2021

Goede begeleiding, enthousiast, leuk programma!

Anita de Jager 01-10-2022

Wij hebben een prachtig weekend gehad, mede namens jullie!!

Zelfstandigen Bouw 07-08-2020

Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.

Wij werken ook voor.

Bekijk onze bedrijfsvideo.

Klanten referenties.

Karin Sterken 14-03-2020

We hebben met zijn alle een leuke middag/avond gehad. Vooral de karaoke bar tijdens de kroegentocht viel goed in de smaak bij ons!

Karin Veldhuis 19-03-2019

Bedankt voor de superleuke dag!! We hebben er erg van genoten, werden gastvrij ontvangen en alles was goed geregeld!

Vermeer Interieurs 12-09-2020

Wij hebben een super leuke middag/avond gehad mede dankzij Volendam Events!! Dank jullie wel! Groetjes Antoinette

Accountenz Breda 27-07-2019

zeer geslaagde dag, waarvoor dank

Mevrouw de Leeuw 08-05-2020

Een online IQ quiz gedaan met collega's. Zaten uitdagende vragen bij! Het was een spannende strijd. En de quizmaster wist veel leuke weetjes. 

Antonie Huibers 20-03-2019

Was een top dag met uitstekend eten...

Van Winden 08-08-2020

We hebben het echt fantastisch gehad!!! Heeeel veel dank. Komen zeker keertje terug, Groet Marleen.

Defensie 19-03-2019

We hebben n ontzettend leuke dag gehad, goed in elkaar gezet, leuke begeleiding, het eten was goed en lekker, maar wel iets te weinig!! Dank jullie wel!!!

Van der Swaluw 14-08-2016

De workshop was erg leuk. We hebben heerlijk bij de rookvaten in het zonnetje met een wijntje/biertje gezeten. Ik vond met name jullie snelle offerte, eenvoudige wijze van communiceren (digitaal) en betalen helemaal top!

De Knipperij 04-07-2020

Echt super geregeld!!